2777
2789

به بچه هاتون چجوری یاد دادین که به پدر بزرگ و مادر بزرگشون چی بگن 

شما یاد دادین یا اونا با خطاب کردنشون تاثیر گذاشتن؟؟

از چند سالگی بچه ها میتونن صداشون کنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم ب بابام میگه آقا جون ب مانم میگه مادری 

ب مال شوهرم پدر جون  و مان جون میگه البته اونا دیگه مردن 

هرکس بوسه ستاند ز لب یار کسی بی شکیب دست در دامان نگارش ببرند

میدونید قبل از اینکه پسرم به دنیا بیاد خودم از پدر و مادر همسرم پرسیدم گفتم چون اولین نوه هست خودتون انتخاب کنید چی صدا کنه چون دیگه روتون میمونه

در نهایت گفتن پدر جون و مادر جون

ولی الان پسرم ۱۵ ماهشه مادر شوهرم که همش میگه بیا پیش مامان 

اینو بده به مامانی و...

میخوام بدونم من همش به پسرم بگم برو پیش مادر جون و تو هر چیزی بگم اسمشو مادر جون 

یاد میگیره یا نه

به مامان و مامانی گفتن اونا توجه می‌کنه؟

یعنی اونا وقتی میگن مامان یا مامانی 

پسرم یاد میگیره که بهشون بگه مامان؟

یا این طبیعیه که اونا اینطوری صدا کنن؟

ربطی به صدا کردن پسرم نداره

من خودم یاد دادم گفتم بگه بابا جون  مامان جون  اول میگفت مامان بهشون یعنی یادش دادن منم گ ...

پدرشوهر منم یاد بچم داره میده به مادرشوهرم بگه مامان

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
میدونید قبل از اینکه پسرم به دنیا بیاد خودم از پدر و مادر همسرم پرسیدم گفتم چون اولین نوه هست خودتون ...

نه اون چیزی که تو بگی یاد میگره بزرگتر بشه تو هی بگی مامان جوم اونم مثل تو صدا میکنه 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

صدا کردن اونا هم تأثیر میذاره، ولی شما سعی کن مادر جون پدر جون تکرار کنی تا ملکه‌ی ذهنش بشه، هم برای بچه‌، هم برای پدرشوهر و مادرشوهرت. 

من دوست داشتم پسرم مامانمو آنا صدا کنه، ولی از بس شوهرم و خانواده‌ش همش میگفتن مادر جون، پسرم عادت کرد هر دو طرفُ مادر صدا کنه. یکی مادر+ اسمش، یکی هم مادرجون.

میدونید قبل از اینکه پسرم به دنیا بیاد خودم از پدر و مادر همسرم پرسیدم گفتم چون اولین نوه هست خودتون ...

منم این مشکل رو داشتم، هر چی بهشون می گفتم بگین آقا جون و عزیز ولی اونا اهمیت نمی دادن، واقعا اعصابمو به هم می ریختن با بی اعتناییشون، ولی من اونقدر گفتم که مجبور شدن، الان دخترم عزیز و آقاجون صداشون میزنه و چیزایی که اونا می گفتن رو یادش نیست

بعد به حرف شما گوش کرد؟؟؟ 

اره گوش کرد منم دخترم زود زبون باز کرد با اینکه کوچیک بود عمه هاش میگفتن برو پیش مامان ولی من خیلی تکرار کردم گفتم مامان جون مامان فقط منم با خنده تکرار زیاد دیگه کلا از سرش افتاد 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.