2777
2789
دیدم چقد حال کردین بیشتر ازش عکس میزااارم

🥰😍 دوست منم داشت هر وقت میاورد بیرون یکی ی چی بهش می گفت دعوا میکرد 😂

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
نمیدونم چرا هیچ وقت نتونستم با هیچ حیوونی مخصوصا سگ و گربه ارتباط برقرار کنم  حالم بد میشه وقت ...

انقدر عاشقشونم که هروقت میبینم ذوق مرگ میشم 🤣گربه ی خیابونیه و میارمش تو خونمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 🥰🥰

نه من چندشم میشه اصلا دارم غذا میخورم تو تلویزیون ببینم دیگه نمیتونم چیزی بخورم 😆😆😆

من گربه خیابونی نمی تونم دست بزنم یبار امدم نازش کنم چنگ انداخت بدم امد 😁

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
لابد دانشگاه هم میفرستتش 😑

وا چه ربطی داره😑 یعنی حتما باید بفرستتش دانشگاه تا بچه ش بشه؟😐

دوستش داره میگه بچمه هرکی هر جور که دوست داره زندگی میکنه

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

وا چه ربطی داره😑 یعنی حتما باید بفرستتش دانشگاه تا بچه ش بشه؟😐 دوستش داره میگه بچمه هرکی هر جور ک ...

نباید جواب اینارو داد 😊

وا چه ربطی داره😑 یعنی حتما باید بفرستتش دانشگاه تا بچه ش بشه؟😐 دوستش داره میگه بچمه هرکی هر جور ک ...

نمیشه هر کسی هر جور که میخواد زندگی کنه بچه‌های ما انسانها تو زندگی باید با انسانها جامعه را بسازن نه با سگها