نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
هم خودت هم اون چهار نفری که لایکت کردن برین دکتر من به نجس بودن سگ معتقدم خوشم نمیاد سگ بیاد محل زندگیم ولی هیچوقت اینجوری با کسی ک سگ داره حرف نمیزنم
خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی " وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
هم خودت هم اون چهار نفری که لایکت کردن برین دکتر من به نجس بودن سگ معتقدم خوشم نمیاد سگ بیاد محل زند ...
سگ بدنیست کسی هم که سگ داره بد نیست عزیزم ولی آخه سگ کجا بچه آدم کجا خوب پس دلش درد بگیره سگه ببرتش دکتر یاذوق بزرگ شدن مستقل شدن سگشو بکنه حیوونا خوبن دوست داشتنی هستن ولی....
هم خودت هم اون چهار نفری که لایکت کردن برین دکتر من به نجس بودن سگ معتقدم خوشم نمیاد سگ بیاد محل زند ...
حرف بدی نزد. مگه بچه اش نیس؟!
خب یا سگ خوبه یا بد. اگه خوبه و افتخار میکنه بهش که خب خدابهم ببخشدشون.
اگرم بده که من حرفی ندارم