2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه کسی هست خواب نبینه???چون شما تو بیداری مدام داری اذیت میشی توخواب هم همون ها روتجربه میکنی ذهنتو ...

بعضیا خواب نمیبینن یا اگه هم ببینن صبح یادشون میره 

ولی من دیشب یه خواب دیدم‌کلا ذهنم بهم ریختس ..هی یادش میوفتم حالم بد میشه نیت کردم صدقه بندازم با اب هم حرف زدم

شما بلدین تعبیر کنین؟ 

واقعا درکت میکنم 

خواب دیدن خیلی ادمو خسته میکنه بیشتر از کار کردن تو روز

من که هر شب امتحان دارم  جا میمونم یا کتابم گم شده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
قبل از خواب ایته الکرسی بخون

همیشه بسم الله میگفتم میخوابیدم یا توحید ولی بازم خواب میدیدم حالا از این به بعد ایت الکرسی میخونم ایشالله دیگه خواب نمیبینم

لعنتی خوابم انقدر بد بود اصلا یادم‌نمیره هی یادش میوفتم حالم بد میشه...بلدین تعبیر کنین؟

واقعا درکت میکنم  خواب دیدن خیلی ادمو خسته میکنه بیشتر از کار کردن تو روز من که هر شب امتحان ...

این خوابا باز خوبه من اصلا ی خوابای افتضاحی میبینم که نگووو

میزنم گوگل تعبیرشو میبینم بیشتر میترسم

این خوابا باز خوبه من اصلا ی خوابای افتضاحی میبینم که نگووو میزنم گوگل تعبیرشو میبینم بیشتر میترسم

اره ولی گاهی خوابای میبینم کلک وپرم میریزه اگر وسط خوابم بیدار شم بخوابم ادامه اشو میبینم .حالا من  نشونه تو خوابام گذاشتم وقتی اب میبینم یعنی خوابم خیره و تعبیر نداره .شمام تو خوابات اب پیدا کنه یه لیوان یه چشمه دریا هر چی شده یه قطر اب 

اصلا فکر تعبیر نباش دنبالش باشی اعصابت خورد میشه همش منتظری که کی اون اتفاق  برات پیش میاد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.