من برای ناهار فلافل درست میکنم ولی یادم رفت سیب زمینی به موادم نزدم بدون سیب زمینی میشه درست کرد ؟ یا سیب زمینی بپزم اونم چرخ کنم بعد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزيزم من خوزستانيم و بهت ميگم كه اصلا سيب زميني عضو مواد نيس
مواد لازم نخود،نمك،جوش شيرين،ادويه،و يكم خمير داخل نون باگت رو ميخيسوني ابشو ميگيري و قاطي ميكني
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
عزيزم من خوزستانيم و بهت ميگم كه اصلا سيب زميني عضو مواد نيس مواد لازم نخود،نمك،جوش شيرين،ادويه،و ي ...
و پياز
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
واقعا ممنون ازتون 💗💗💗💗 جوش شیرین رو هم نمیدونستم حتما میزنم ادویه فقط فلفل سیاه زدم به نظرتون ...
اگه كاري داري بريز خوب ميشه. جوش شيرين و خمير توي نون باگت ترد و پفش ميكنه