2777
2789
عنوان

ناله کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین دقیقا ولی حاضر نیستن برا من انرژی مثبت بفرستن هرچی هم میخوام گوش ندم میان راست تو چشمام نگاه ...

تا میخوان از بدبخیاشون بگن با خنده بگو ول کن بابا همه مشکل دارن.بیا حرفای خوب بزنیم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

😂😂😂 خیلی ممنون  ولی سینگلم دیگه  خودم موندم  گاهی دلم برا خودم میسوزه

بیخیال بابا عزیزم 

بخدا لیاقتتو نداشتن 

حالا انگار ازدواج چی داره که ما هودمونو ناراحتش کردیم 🤦🏻‍♀️

عزیزم تحصیلاتتت چیه  ؟

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔
فعلا دانشجو دکتری هستم 

همینه دیگه 😑😑

هر چی کمتر باشه خواستگار بیشتره 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه نفر یه بار تو خمین سایت میگفت دبیر عربی دکترا داره ولی خواستگار خوب نداره 

بقیه هم‌ میگفتن خب تو وقتی دکترا داری خر کسی سمتت نمیاد و خودش رو در حدت نمیبینه 😐

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔
همینه دیگه 😑😑 هر چی کمتر باشه خواستگار بیشتره 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یه نفر یه بار تو خمین سایت می ...

باو ب خدا من برام تحصیلات مهم نیست لیسانس داشته باشع ولی واری و زرنگ و پر درآمد باشه شرف داره ب کسی ک همش درس خونده