سلیندخت مدیر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2553 عنوان ناله کردن | مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 48 پست چجوریه بعضیا وقتی پیش من ناله میکنن و من دلداریشون میدم ب یک روز نکشیده جواب میگیرند؟؟؟بعد خودم تا ناله میکنم اصلا طرف هیچی نمیگه اصلا جوابم رو نمیده آخرشم کارم حل نمیشه منم تصمیم گرفتم تا یکی ناله کرد جوابش رو ندم والا 1401/06/21 | 13:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیداخانومممممممممممم عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 4108 کدوم رو دیدی؟ همون ک کنار گل ها بودم؟ آره همونو که مانتو آبی پوشیدی 😂 حال کردی سرعتمو ؟ 😁خوش تیپی 😍 اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔
سلیندخت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2553 آره همونو که مانتو آبی پوشیدی 😂 حال کردی سرعتمو ؟ 😁 خوش تیپی 😍 آره والا 😂😂😂چون تار شد اومدم یکبار دیگه بذارم ک دیگه دیدی😁😁خیلی ممنونم پوستم زیاد صاف نیست یکم لک داره و یکم جوش البته جوش مال اصلاحه ک کردم ولی باید برم پوستمو بسازم شفاااااااف بشه
آیداخانومممممممممممم عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 4108 باو ب خدا من برام تحصیلات مهم نیست لیسانس داشته باشع ولی واری و زرنگ و پر درآمد باشه شرف داره ب کسی ... خب ن اون براش مهمه 😕🤦🏻♀️مردا معمولا سمت کسایی که خیلی تحصیلاتشون بالا باشه نمیرن حتی پزشکا زیاد خواستگار ندارن اگرم داشته باشن هم شغله خودشونه آدم میمونه بالاخره درس بخونه یا ن 🙄 اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔
سلیندخت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2553 خب ن اون براش مهمه 😕🤦🏻♀️ مردا معمولا سمت کسایی که خیلی تحصیلاتشون بالا باشه نمیرن حتی پز ... وای چ بد شد😂😂😂همین من گفتم حداقل درس بخونم بلکه آدم های حسابی بیاند سمتم