2777
2789
عنوان

ناله کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 48 پست
اینکه ندونی باید چکار کمی طبیعیه  اینکه بقیه بهت کمک نمیکنن پای درد و دلت نمیشنین  فقط گ ...

میدونی شاید حوصله ندارن تو حوصلشونو داشتی ولی اونا نه کلا درد و دل کردن انگار تهش چیزی نیست

✨happy to light and that's enough
دانلود ی دوست مثل استارتر:

دیس سایت نات فاند

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این نشون میده دلت خیلی پاکه و خدا دعاهات در حق دیگران رو اجابت میکنه ، مطمئن باش مشکلات توام ی ...

عزیزدلم

آره خیلیا میگن چقد مهربانی 

من همیشه خودم رو میذارم جای بقیه 

من ۱۰ ساله دارم دعا میکنم ولی خدا صدای منو نمیشنوه 

ممنونم ک برام دعا میکنی 

باو دلم میخواد ب اونی ک میخوام برسم 

چون من خیلییییی کم پیش میاد از کسی خوشم بیاد 

اصلا دور و بریام مناسب من نیستن

نمیخوام یکی هی بگه جتما صلاح نیست 

مثلا یکی بود رو یوی کراش داشت پسره اصلا ندیده بودش

الان با هم ازدواج کردن 

بهش میگم کاش منم ب کراشم برسم 

میگه حتما صلاح نیست 😳

خب برا چی همچین حرفی میزنی،خودت ی روزی جای من بودی 

چرا انرژی منفی میفرستی ، برا خودت بشه برا من نشه؟

عزیزدلم  آره خیلیا میگن چقد مهربانی  من همیشه خودم رو میذارم جای بقیه  من ۱۰ ساله ...

غصه نخور منم چند ساله دارم دعا میکنم اما هنوز به شخص دلخواهم نرسیدم منم دورو بریام مناسب نیستند اما توکل بر خدا انشاءالله به وقتش میشه هم برای تو و هم برای من به خیر و خوشی

چشم حتما دعای مخصوص ویژه واسه تو عزیزدل این همه خانم دارن صلوات میفرستن به حق همین ایام تو هم حاجتت ...

ان شاالله 

من خیلی خیلی ناامید شدم 

چون هیچکس هم ندارم ک برام خیر بخواد 

همه هی میگن باو شاید صلاح نیست 

ولی برا خودش باید حتما اوکی بشه😔

امیدارم  ولی من خسته شدم تقریبا ۲۹ سالمه و دیگه ناامید کاملم😔

اگه امید داری به ختم صلوات اعتقاد داری بیا شرکت کن حتی ۱دونه شاید فرج بشه 🌺

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
اگه امید داری به ختم صلوات اعتقاد داری بیا شرکت کن حتی ۱دونه شاید فرج بشه 🌺

یبار نذر ۲۴ هزارتا کردم 

نشد ک نشد

ولی نمیتونم بیخیال بشم