2777
2789
عنوان

من چه غلطی بکنم

233 بازدید | 33 پست

چندوقت پیش باشوهرم بحثمون شد منم داغ کردم زنگ زدم بابام بیاددنبالم..میدونستن ماباهم دعواداریم چون خودشوهرم گفته بودبهشون..چندبارازاین کاراکرده..بابامم عصبی شده زنگ زده به داداشش هرچی وهرکاری کرده ب اون گفته اونم گفته من نمیتونم دخالت کنم واون نصیحت بردارنیست ب مادرم میگم نصحیتش کنه وفلان..الان شوهرم میگ داداشم وزنداداشم باهام سرسنگین شدن و..خبرنداشت ک بابام زنگ زده بهش..پیام دادب مادرم وقسم خاک باباشوداد ک زنگ زدین ب داداش من چیزی گفتین اونم گفت اره..گفت ابرومنوبردین دیگ ن میزارم دخترتون بیادخونتون نه شمابیاین..ماه دیگ زایمانه، مادرم نیادپرستاری پس من چ غلطی بکنم😭😭؟؟پیش فک وفامیل ابروم میره ک چرامادرش نیومده..شوهرم میگ ب خواهرم میگم بیادپیشت..من دوست ندارم..کی باخواهرشوهرش ازمادرخودش راحتره اخه..شمابگین من چیکارکنم..کاش زنگ نمیزدن برادرشوهرم..شوهرم بدترلج کرد😭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست میشه نگران نباش 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

کار درستی نکردی

نامزد من میگ هر وقت بخثی شد خونه بابام و اینا نداریم

کسی نباید بفهمه ن خانواده خودت و ن خودم

چون ما تهش آشتی میکنیم و وجه بدی داره

ی ذره فکر هم خوبه اسی🙄

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
کاریه که شده زمان حلش میکنه

نمیدونم خداکنه

دعاکن..بخدااگرزایمانم نبود انقدحرص نمیخوردم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
کار درستی نکردی نامزد من میگ هر وقت بخثی شد خونه بابام و اینا نداریم کسی نباید بفهمه ن خانواده خود ...

میدونم بخدا

نمیدونیدک چقدرومخم رفته بود..اخه من حاملم بایدیه ذره مراعات حالموبکنه یانه..منم واس اولین بارتوعمرم زنگ زدم بابام هروقت دعوامیکردیم هیچکس نمیفهمید واین سری دیگ بریده بودم

چقد بدم اومد چ شوهرت حس مالکیت بهت داره درحالی که تو شریک زندگیشی اون حق نداره امر و نهی کنه خانوادت ...

میخوادلج دربیاره واوناروحرص بده

میدونم بخدا نمیدونیدک چقدرومخم رفته بود..اخه من حاملم بایدیه ذره مراعات حالموبکنه یانه..منم واس اول ...

فدای سرت ب خاطر حاملگی بوده شاید.سعی کن با شوهرت راه بیای🥲

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
الان اینجوری میگه  انشالله برا زایمانت از خداشه که مامانتم بیاد

خداکنه

میگ دیگ نمیخوام ببینمشون ابروی منوپیش داداشم بردن ک حتی جواب تلفن منونمیده وب زورحرف میزنه باهام..طبقه پایین ماهستن متاسفانه..زن داداششم توکوچه دیده بود سرسنگین بوده باهاش

زمان خودش درستش میکنه شوهرتم عصبیه حالا وقتی بخوای زایمان کنی آروم میشه

تروخداواسم دعاکن💔

طفلی بچه توشکمم انقدک بایداذیت بشه وحرص خوردنای منوتحمل کنه😭