2777
2789
خودمون با پا بشکنیم؟😐😂

نه عزیزم😁😁

نشنیدید تخم مرغ برای چشم نظر؟

قلق داره منم بلد نیستم روی تخم مرغ با مداد خط خط میکشن

بعد یه سکه نگه میدارن یه سمتش اروم تو دست نگه میدارن خیلی فشار نمیدن

بعد نیت میکنن یکی یکی اسم کسایی که مشکوکن به چشم زدن و میگن کسی که چشم کرده باشه تا اسمشو میار تخم مرغ میترکه

چشمم نباشه هرچی فشار بدی نمیشکنه

بعد سکه رو باید بندازید صدقه

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باید دائم چهارقل و ایت الکرسی بخونید ذکر لاحول و لا قوه الا بالله هم زیاد بگید

اصلا وقت نشد حرف از دهنشون دراومد همانا جیغ و گریه دخترم همان

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
وای وای میدونم چی میگم من هرروز اینجوریم نمیدونم چرا انقد تو چشمم

خیلی بده خدایی

حالا ی فامیل داریم هر وقت اینارو میبینیم ی چیز میشه یا منو شوهرم دعوا میکنیم ک اکثرا طبق روال دیدار بااونا پیش میاد ی بار کم مونده بود ی تصاوف وحشتناک کنیم یا بچه هام ی چیزیشون میشه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
خیلی بده خدایی حالا ی فامیل داریم هر وقت اینارو میبینیم ی چیز میشه یا منو شوهرم دعوا میکنیم ک اکثرا ...

وای موهای بدنم سیخ شد چقد ما شبیه همیم

باید قبل از دیدنشون لا حول و لا قوه ... بخونید

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
وای موهای بدنم سیخ شد چقد ما شبیه همیم باید قبل از دیدنشون لا حول و لا قوه ... بخونید

یادم میره😁

وای پسرخاله من چشمش شوره سر یه قضیه ای که فهمید اون موضوع یک سال و خورده ای برام عقب افتاد اصلا نمیشد بعد ها فکر کردم از وقتی اون فهمید کارم گره افتاد تخم مرغ شکستم گره باز شد