2777
2789

والا چند روز پیش ی خانوم و اقایی از موهای دخترم حرف زدن ک چجوری انقد لخت و قشنگه موی دختر ما اینجوری نیست همون موقع دخترم خورد رو سرسره اسیب دبد دستش 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بله عزیزم به شدت اعتقاد دارم

و اینکه شنیدم پیامبر هم از چشم زخم میترسیده و ۸۰ درصد مرگ ها بخاطر چشم زخمه

من خودم زیاد اینجوری میشم وقتی برام تخم مرغ میشکونن خوب میشم

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم به شدت اعتقاد دارم و اینکه شنیدم پیامبر هم از چشم زخم میترسیده و ۸۰ درصد مرگ ها بخاطر چشم ...

منم اعتقاد دارم ولی نمیدونم برای اینک چشم نخوریم باید چیکار کنیم

خیلی ها بودن بخاطر همین چشم زخم مریضی بدی گرفتن یا حتی مرگ 

والا چند روز پیش ی خانوم و اقایی از موهای دخترم حرف زدن ک چجوری انقد لخت و قشنگه موی دختر ما اینجوری ...

باید دائم چهارقل و ایت الکرسی بخونید

ذکر لاحول و لا قوه الا بالله هم زیاد بگید

دقیقا دیروز

رفتم ی جایی بعد خیلی تغیر کرده بودم 

میگفتن چقدر تپل تر شدی خوشگل تر شدی

تغیر کردی

ی نفر ک کلا نشناخت منم🙄

اومدم خونه بی دلیل حالم بد شد تا همین دیشب 

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖

همراه داشتن و به بازوی راست بستن حرز امام جواد ع بسیار برای دفع چشم زخم مفید است

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
منم اعتقاد دارم ولی نمیدونم برای اینک چشم نخوریم باید چیکار کنیم خیلی ها بودن بخاطر همین چشم زخم مر ...

دائما چهارقل و ایت الکرسی بخونید

تو خونه اسپند زیاد زود کنید

ذکر لاحول و لا قوه الا بالله هم زیاد بگید

من خودم شب عروسیم داشتم کور میشدم

خیلی تغییر کرده بودم بعد کلا خیلیم تو چشمم

اخر شبش که شد چشمام بسته شده بود باز نمیشد

شاید باورت نشه ولی تخم مرغ شکوندن خوب شدم

باید تخم مرغ بشکونید تا دفع شه

خودمون با پا بشکنیم؟😐😂

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●