2777
2789
عنوان

دفتر شکرگزاری

271 بازدید | 13 پست

کیا دفتر شکرگزاری دارن ؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

با اجازه استاتر

خانمایی که حاجت دارن به تایپکم سر بزنن

واسه حاجت روایی خانماست چیزی تا اربعین نمونده انشالله همه باهم حاجت روا بشیم.

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
من زیرشم خواسته هامو مینویسم (همون جذب) 

چظور بوده؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
چظور بوده؟

عالییی

خودم متعجب میشدم

مثلا امشب مینوشتم خواسته مو

فردا صبح بهش میرسیدم

و هنوزم همینطوره

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
عالییی خودم متعجب میشدم مثلا امشب مینوشتم خواسته مو فردا صبح بهش میرسیدم و هنوزم همینطوره

چه عالی ...خداروشکر ...با حس خوب باید بنویسی و به زمان حال درستع؟

چه عالی ...خداروشکر ...با حس خوب باید بنویسی و به زمان حال درستع؟

مثلا مینویسم خدایا ازت ممنونم که هدیه ای دریافت میکنم

خوشحال و سپاسگذارم که تمام فردا رو پر انرژی و سرحالم

اینطوری مینویسم من و واقعا جواب میده

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
مثلا مینویسم خدایا ازت ممنونم که هدیه ای دریافت میکنم خوشحال و سپاسگذارم که تمام فردا رو پر انرژی و ...

واسه جذب فرد خاص جواب میده

واسه جذب فرد خاص جواب میده

یه بار نوشتم خوشحال و سپاس گذارم که فلانی بهم پیام میده

دو روز بعدش یه شماره ناشناس بهم پیام داد و فهمیدم خودشه... 

یه بار نوشتم خوشحال و سپاس گذارم که فلانی بهم پیام میده دو روز بعدش یه شماره ناشناس بهم پیام داد و ...

چه خوب عالیه ...