2777
2789

به شوهرم هر بار زنگ میزنم ، میگه مداجعه کننده دارم ،بعدشم خودشم زنگ نمیزنه، وقتایی که اداره ش هست

بعدازظهرا میگم میام دنبالت ، میگه نه همکارم میاره میرسونه

شما باشید چیکار میکنید

هم بهم برمیخوره 

هم اینکه نمیخوام ولش کنم به امان خدا ، مثل ده سال گذشته ، هر کاری دلش خواست انجام داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سازمان نیروهای دریایی

بی اهمیت کن خودش به التماس میوفته😏

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

من که سرکار زنگ بزنم سر سه تا بوق ورنداره یا ورداره ببینم صدا میاد معذرت خواهی میکنم سریع قطع میکنم...سرکاره خب خیلی سخته...من خودمم شاغلم واقعا نمیشه گاهی..برا بعضیا اصلا نمیشه

نمیدونم تو نی نی سایت انگار مده شوهره سرکاره اما باید هم جواب تلفن بده هم چت بکنه ولی ما تو خونه حرف ...

آخه عزیزم یکی مثل من شوهرش از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب سرکاره و شبم که میاد خستس و میخواد استراحت کنه یا تلویزیون تماشا کنه واقعا از سر دلتنگی بهش زنگ میزنم و گاهی حرفای نگفته باهاش دارم

سازمان نیروهای دریایی

تموم مشکلات ارتباطات اجتماعی ما ناشی از اینه که فن سخن گفتن و بیان رو یاد نگرفتیم و نمیدونیم نیت قلبیمون را همون طوری که هست به زبون بباریم ، نباید جوری صحبت کنید تا این احساس بهش دست بده که کنترل میشه بلکه باید متوجه بشه به فکرش هستین اگر هم تماسی میگیرین فقط احوالپرسی باشه و اینکه ناهار چی دوست داری و چند کلمه حرف محبت آمیز  و....، اگر احساس کنه بهش اعتمادی نداری بدتر میشه بنابراین باید در نوع گفتار خودمون دقت کنیم و به قول قدیمی ها و بزرگان اول حرفو دور دهنمون بچرخونیم بعد بیرون بیاریم، 

یه شهریوری نمونه بی همتا موفق همه چی تمام خوش فکر ایده آل همیشه بیست  https://goftino.com/c/ajZbxe
آخه عزیزم یکی مثل من شوهرش از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب سرکاره و شبم که میاد خستس و میخواد استراحت کنه یا ...

باز مورد شما درسته حق دارین ولی بعضیا الکی زنگ میزنن 

همون حرفارو وقتی اومد خونه بزنن 

اصلا ولش نکن. 

انقد بگو. که قبول کنه. یا اومدنی دم در ب همکارش بگو وسیله هست دیگه مزاحم شما نمیشیم  

تو خونه هم بگو از فردا با دخترمون میایم دنبالت عزیزم. انقد بگو که کوتاه بیاد.