2777
2789

حقیقت تلخیه ولی باید تا اخر عمر انسولین تزریق بشه 

من ده ساله دارم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چند سالتع؟؟ چطوری متوجه شدی؟باهاش کنار اومدی؟؟

۱۹

لاغری شدید پرنوشی و تکرر ادرار داشتم رفتم دکتر ازمایش اورژانسی نوشت قندم۴۰۰بود و ای وان سی فوق العاده بالا

اوایل افسردگی شدید گرفتم یه مدت گذشت روبه راه شدم بعد متاسفانه عاشق شدم و طرف بخاطر بیماریم باهام ازدواج نکرد خیلی بد شکست خوردم و از اون موقع اصلا نتونستم با بیماریم کنار بیام 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

۱۹ لاغری شدید پرنوشی و تکرر ادرار داشتم رفتم دکتر ازمایش اورژانسی نوشت قندم۴۰۰بود و ای وان سی فوق ا ...

نگران نباش،یکی از اقوام ما خانم دیابت نوع ۱ داشت ازدواج کرد و دو تا بچه هم داره

مادرت چطوره؟؟ سراغ طب سنتی اینا نرفتی؟؟

مادرمو از چه لحاظ میگی؟

نه اصلا شماهم هیچوقت نرو این چیزا برای دیابت نوع اول نیس

برا کسایی هست که پانکراسشون انسولین تولید میکنه و مشکل در دریافت در سلول هاست یعنی دیابت نوع دوم نه دیابتی های نوع اول که همه ی سلول های انسولین ساز بدن از بین رفتن 

نگران نباش،یکی از اقوام ما خانم دیابت نوع ۱ داشت ازدواج کرد و دو تا بچه هم داره

نگران نیستم چون اصلا برام مهم نیس عزیزم وقتی اونی که عاشقش بودم نیست میخوام هیچ کسی نباشه 

انقدر اعتماد به نفس و روحیاتم شکست خورده که هیچ وقت توانایی ازدواج ندارم 

اون لحظه ای که انتظار واکنش بد رو نداشتم و شاهد واکنش بد بودم هیچوقت ازجلوی چشمم نمیره و به هیچ وجه علاقه ای ندارم بازهم شاهد اون واکنش باشم💔

نگران نیستم چون اصلا برام مهم نیس عزیزم وقتی اونی که عاشقش بودم نیست میخوام هیچ کسی نباشه  انق ...

درسته دیابت بیماری بدیه 

اما کسی که شما طرفش رفتین هم انگار ادم جالبی نبوده همه ما عیب و کم و کاستی هایی داریم ولی اینکه رفتار بد نشون داده شخصیت طرف میرسونه