2777
2789
عنوان

برم خونه مادرشوهرم یا نه

264 بازدید | 10 پست

من مادرشوهرم هر سال میاد یکی دوماه خونم میمونه و هر سری دلخوری های شدید ایجاد میکنه و من همیشه احترامش گذاشتم مثلا یه دختر سن بالا به برادرم معرفی کرد و گفت چرا داداشت ازدواج نمیکنه حتما یه مشکل مردونه داره 

از همه چی ایراد میگیره ولی من فقط میریختم تو خودم و جوابشو شاید از ۲۰ مورد یه بار میدادم چون به شدت بداخلاقه 

بیایین پست بعد توضیح بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و در جواب همه خوبیام میگه از سیاستته باهام مهربونی 

یا به خاطر حرف خواهرش سه روز تو خونم دعوای بزرگی راه انداخت 

بعد منم از پارسال تصمیم گرفتم بهش زنگ نزنم ولی زنگ میزنه کاملا محترمانه حتی مهربانانه جواب میدم این یکسال اخیر ولی زنگ نمیزنم مگر مناسبتی باشه

خلاصه عجیب سلیطس به خدا دخترای خودش راه نمیدن خونشون در این حد من تو عمرم مثلشو ندیدم حالا من میام شهرستان یه نهار دعوت نمیکنه ولی خودم برم یه تعارف الکی میکنه بمون نهار ولی با چه رویی بمونم 

الان اینسری اومدم پیش مامانم نمیدونم برم بهش سر بزنم یا نه 

دوس ندارم برم ولی میترسم یه دعوایی درس کنه شوهرم میشناستش ها واسه همینم یه بار بیشتر در سال نمیاد دیدنش ولی من به خاطر خانوادم میام شهرستان نمیدونم برم یا نرم اگه نرم میترسم یه دعوایی را بندازه

غیر قابل تحملن همیچن ادمایی چطوری باهاش رفت و امد داری

منم از ترسش نمیتونم کلا قطع کنم رفت و امد رو ولی یه اخلاقی دارع که بعد اینکه کلی اتیش انداخت تو زندگیت خودش زنگ میزنه حال و احوال و با مهربونی انگار هیچی نشده نمیدونم والا دو قطبیه یا هرچی 

منم از ترسش نمیتونم کلا قطع کنم رفت و امد رو ولی یه اخلاقی دارع که بعد اینکه کلی اتیش انداخت تو زندگ ...

برا ارامش خودتم شده باهاش قطع رابطه کن این که همیشه دهنش بازه

Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻
برا ارامش خودتم شده باهاش قطع رابطه کن این که همیشه دهنش بازه

خداروشکر الان بهتر شدم نمیدونی این ۱۵ سال چه خدماتی بهش دادم و چه ها که نشنیدم ازش ولی نمیدونم نرم میترسم شوهرم با اینکه میشناسه ولی لج کنه و به خانواده من سر نزنه