2777
2789
عنوان

ختم واقعه

286 بازدید | 28 پست

ختم واقعه در دوشنبه اول ماه کیا امسال خوندن

کیا انجام دادن و حاجت گرفتن؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

من انجام دادم 

تازه تموم شد 

از اولین روز صفر تا امروز سوره واقعه خوندم 

روز اول یک بار    و روز دوم دوبار 

و روز چهاردهم   ،چهارده بار الان  میخونم

اینجا کامنت بذارید ، اگه سوره رو ۱۴بار خوندم  بعد از اتمام دعاتون میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9167534/برای-هم-دعا-کنیم-روز-عاشورا?postId=252023369

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انجام دادم  تازه تموم شد  از اولین روز صفر تا امروز سوره واقعه خوندم  روز اول ...

دعا کن حاجت رواشم 

حاجت روا

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

من امسال خوندم و امروز تمومش کردم 

امسال اولین باری بود که تونستم کامل انجامش بدم و یادم نرفت وسطش، سالهای قبل حتی شده روز12 یادم رفته بود

خداراشکر حس خوبی دارم 

انشالله که حاحتم که عاقبت بخیری و سلامتی خودم و خانوادمه حاصل بشه

انشالله شمام حاجت روا باشین 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو هفته پیش شروع کردم امروز تموم کردم ان شاالله همه مون حاجت روا بشیم

انشالله

انشالله همتون به حاجت قلبیتون برسین 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من امسال خوندم و امروز تمومش کردم  امسال اولین باری بود که تونستم کامل انجامش بدم و یادم نرفت ...

ممنون عزیزم انشالله همه حاجت روا شن 

امشب شب آخر بود انجام دادم جواب داد بهت میگم    

انشاالله که حاجت روا می شین🌹