2777
2789
عنوان

ختم واقعه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم امروز تموم کردم تیشالاه حاجت روا شم دعا کنید ماشین اسممون در بیاد ای خدا میشه یعنی

حاجت روا به خدا توکل کن

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
مگر ختم از دوشنبه تا دو شنبه نیست؟ امروز که یکشنبه بود

تا ۱۴ام ماه باید خوند شه ماهیی قمری که با دوشنبه شروع میشه تا دوهفته

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
مگر ختم از دوشنبه تا دو شنبه نیست؟ امروز که یکشنبه بود

تا ۱۴ام ماه باید خوند شه ماه قمری که با دوشنبه شروع میشه تا دوهفته

هه پارسال خوندم شوهرم نیومد خاستگاریم

مگه نمیگی شوهرم پس اومده خواستگاری

هرچی خیره ماهم توکل کردیم به خدا حاجتمون رو بده

من متاسفانه ایمانمو به خدا و اماما تقریبا از دست دادم..خدا هیچ بنده ایو از رحمتش نا امید نکنه

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
من متاسفانه ایمانمو به خدا و اماما تقریبا از دست دادم..خدا هیچ بنده ایو از رحمتش نا امید نکنه

نا امید نباش عزیزم زمانی میرسه که خدا معجزه میکنه برات سوره بقر اگه اشتباه نکنم آیه ۲۱۶ میگه 

چیزی را دوست می دارید در حالی که برایتان بد است و از چیزی خوشتان نمی آید در حالی برایتان خوب است پس خدا می داند  و خدا دانا و توانا است

پس نا امید نشو

نا امید نباش عزیزم زمانی میرسه که خدا معجزه میکنه برات سوره بقر اگه اشتباه نکنم آیه ۲۱۶ میگه  ...

اره منم خیلی با این حرفا خودمو قانع کردم ولی خدا خودش همه چیو جفت افریده به ازدواج امر کرده حالا واسه حلالش این همه دعا کردن رواست؟..بازم ممنون حتما لازم بود اینو بشنوم

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
اره منم خیلی با این حرفا خودمو قانع کردم ولی خدا خودش همه چیو جفت افریده به ازدواج امر کرده حالا واس ...

خب خدا اینا در قرآن گذاشته کتاب راهنمای ما پس این ها هم نشانه ان 

خدا خودش گفته پس بدون الکی نیست

نا امید نشو انشاالله به موقعه اش انجام میشه

🌹🌹🌹حاجت روا و موفق باشی