2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی نی نی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 54 پست
اخه من الان۱۸سالمه همه ی واکسناروزدم قبلا کسی تاحالانگفته مضرن

من هم قبلا نمیدونستم دوستم پرستاره 

باردار که بودم بهم گفت تحقیق کنم دربارش و خودم تصمیم بگیرم 

گفت دکتر های بیمارستانشون هیچکدوم به بچه هاشون واکسن نزدن و نمیزنن 

گفب برو بیمارستان کودکان از مادر و پدر و دکتر بچه ها بپرس چرا بچه ها اینجا بسترین بیشتریشون میگن عوارض واکسن کودکی یا تشنج کردن و روشون موندن یا فلج شدن 

ولی هیچکس نمیذارن بفهمه 

اگر واکسن نزنن کمتر بیمار میشن و مشتری هاشون کم میشع آخه😤😤😤

عزیزم قبلا خیلی از بیماری هایی که الان هست نبود چرا این هارو نمیبینید ؟؟؟ کودکان سرطانی رو نمیبینید ...

همه ی این بیماری ها قبلا هم بود فقط اونقدر علم مثل الان پیشرفته نبود که شناسایی بشه یا مردم علمشو نداشتن که بدونن چیه، خیلی مورد بیش فعالی و اوتیسم بوده که چون علمشو نداشتن میگفتن هیچی نیست بچه شیطونه یا بزرگتر بشه خوب میشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم 😍 تقریبا همسن نی نی منه

سلامت باشه🌺😘

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
همه ی این بیماری ها قبلا هم بود فقط اونقدر علم مثل الان پیشرفته نبود که شناسایی بشه یا مردم علمشو ند ...

ولی تحقیق هم بکنید چون منم اولش مثل شما بودم و اصلا باورم نمیشد و کلی سوال تو ذهنم بود 

اگر بخواید میتونم تا حدودی کمکتون بکنم 

نه عزیزم  ولی خداروشکر اطرافیانم دکتر و پرستار هستند و منو آگاه کردند ولی اجازه نمیدن درباره ا ...

ای کاش این چیزا رو کلا نمیگفتی،میدونی این چیزایی ک میگی چقد دلهره میندازی تو دل مادرا؟؟

خب خودت نزدی دیگه لزومی نداره ک بیای اینجا بگی،چون اینجا پشت گوشی تو راست هم بگی کسی باور نمیکنه فقط دلهره ای میندازی تو دل مامانا

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نه عزیزم  ولی خداروشکر اطرافیانم دکتر و پرستار هستند و منو آگاه کردند ولی اجازه نمیدن درباره ا ...

الان همه ی دنیا اشتباه میکنن یعنی،  واکسن زدن مال این چند سال اخیر نیست خیلی سال هست که مردم واکسن میزنن 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
یخ؟گذاشتم دردش خیلی بیشترشد گریش شدیدترشد 

درست میشه چند ساعت درد داره واسه پسر منم همینجوری بود‌. بغلش کن پاهاشو بگیر نذار تکون بده. کمپرس سرد بذار. یخ رو بسیج تو یه پارچه حدود ۱۰ ثانیه بذار رو پاش. مثلا بگو ۱ بذار دوباره بردار‌ بگو ۲ دوباره بذار بردار‌ یکسره نذار اذیت میشع‌ استا هم تند تند نده. هر ۴ ساعت بده. خوب میشه صبور باش عزیزم 

تغذیه سالم سویق کودک نورآفتاب (آفتاب قبل از ظهر) تقویت سیستم ایمنی بدن  بزرگتر که شد خاک بازی ...

شماکه توتاپیکات گفتی بچتودکتربردی ؟

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘
ن اشتباه نکنید  خیلی از کشور ها واکسیناسیون کودکان ندارند  سرچ کنید

من پیش دکتری میرم که به علمش واقفم پسرم الان هفت سالش تا الان نگفته واکسن نزنید ضرر داره ولی واکسن کرونا رو چرا اجازه ندادن چیزی که ثابت نشده رو بیان نکنید

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
شماکه توتاپیکات گفتی بچتودکتربردی ؟

عزیزم به این حرفها اکتفا نکنید یه سری حرفها هیچ منبع علمی ندارند مراقب نی نی باش که درد واکسن ان شالله تا شب خوب میشه