2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی نی نی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 54 پست

ماي بيبي نبند براش فشار مياره به پاش

به جاي يخ حوله بذار تو فريزر سرد بشه بزار براش فردا هم حوله گرم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که واکسن های پسرمو نزدم خداروشکر  چرا کودک آزاری میکنید آخه ؟؟؟؟ جهالت نوین  🤦‍♀️🤦 ...

همه ی و اطرافیانمون که واکسن زدیم اوتیسمیم یا مردیم؟ 🤦‍♀️این همه موردای فلج اطفال بخاطر واکسن نزدن

اینده بچه بخاطر مریضی جسمیش نابود بشه کودک ازاری نیست؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
همه ی و اطرافیانمون که واکسن زدیم اوتیسمیم یا مردیم؟ 🤦‍♀️این همه موردای فلج اطفال بخاطر واکسن نزدن ...

سلام شما زایمان کردی بالاخره؟ 

نی نی چطوره؟ الان چند وقتشه؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

استامینوفنشو دقیق سر هر ۴ ساعت بده دیگه نهایتا پاش تا اخر شب دردش تموم‌میشه انشاالله مراقب تبشم‌باش یه حوله بزار تو فریزر سرد بشه بزار روی شلوارش دردشو تسکین بده اگه بتونی پاشو اروم نگه داری تکون نده خوبه

یعنی واکسن باعث این بیماریامیشه؟

بله عزیزم موادی که داخلشه مثل آلومینیوم و تیومرسال و جیوه 

مخصوصا جیوه 

دقیقا بدو تولد بچرو واکسن میزنن 

بعدش دوز های یاد آور هرسال هم داره بیشتر میشه 

الان که شده پنج گانه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بیچاره بچه چجوری تحمل کنه به خدا اونایی که چیزیشون نمیشه خدا رحم میکنه 

باعث میشع هوش بچه کمتر بشه 

دکترا میگن مقدارش به اندازه مجازه ولی حتی کمش هم مضره و تجمع این مواد شیمیایی و جیوه در مغز باعث بیماری میشه

سلام شما زایمان کردی بالاخره؟  نی نی چطوره؟ الان چند وقتشه؟

سلام 

بله زایمان کردم بلاخره😁نی نی ام خوبه خداروشکر 

الان ۴۸ روزشه 😃

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
همه ی و اطرافیانمون که واکسن زدیم اوتیسمیم یا مردیم؟ 🤦‍♀️این همه موردای فلج اطفال بخاطر واکسن نزدن ...

عزیزم قبلا خیلی از بیماری هایی که الان هست نبود چرا این هارو نمیبینید ؟؟؟

کودکان سرطانی رو نمیبینید چقدر زیاد شدند ؟؟؟ کودکان اوتیسمی؟؟؟ پروانه ای؟؟؟؟ ام اسی؟؟؟؟

سلام  بله زایمان کردم بلاخره😁نی نی ام خوبه خداروشکر  الان ۴۸ روزشه 😃

بسلامتی عزیزم 😍

تقریبا همسن نی نی منه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
پس چیکار میکنید واکسن نمیزنید

تغذیه سالم سویق کودک نورآفتاب (آفتاب قبل از ظهر)

تقویت سیستم ایمنی بدن 

بزرگتر که شد خاک بازی و ...

خداروشکر گوش شیطون کر بچم ۱۰ ماهشه یبارم دکتر نبردم 

بله عزیزم موادی که داخلشه مثل آلومینیوم و تیومرسال و جیوه  مخصوصا جیوه  دقیقا بدو تولد ب ...

شما دکتری 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت