2777
2789
عنوان

کادوی تولد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 55 پست

تو این سه سال ازدواجمون کل کادو هام برا شوهرم از مرز ۲تومن رد نشد اصلا🙄😂 طبیعیه؟ 

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باور کن منم ادم خوبیم کم خرجم مهربونم خوشگلم 😁 بیا دوست دخترم شو😍😂😂😂😂

پروازی هستی؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
حتی اگه اون ۵۵تومن برات کادو بگیره بازم چیزی نمیگیری؟

شما بدونی با چه چیزی خوشحال میشه .ی سری با ی شاخه گل خوشحالن..ی سری با کلی کادو هم حس خوب ندارن .باید علایق رو بدونی 

ااصولا خانوما با کادو و جشن خیلی ذوق میکنن ولی پسرا اینطور نیستن

با توجه به وسع خودت بخر

اگه قصدتون ازدواجه و همو دوست دارین با کادوی کوچیکم خوشحال میشه

ست کمربندو کیف پول خوبه.لباس خوبه،ست ادکلن خوبه. یه کیک کوچیکم بخر عزیزم.

خیلی سخت پسنده نمیدونم چی کنم میخواستم براش تور ترکیه بگیرم ولی پس فردا باید بره عمل هم اینکه باید ۵برابر خرج میکردم بیخیال شدم😅

شما بدونی با چه چیزی خوشحال میشه .ی سری با ی شاخه گل خوشحالن..ی سری با کلی کادو هم حس خوب ندارن .بای ...

با ماشین خوشحال میشه والا 😂😂😂 که اون در توانم نیست

مردا مثل زنا نیستن که قیمت براشون مهم باشه خصوصا اگر مورد ازدواجی باشه عیرتی میشن و دلشون نمیخواد طرف خودشو صفر کنه بابت کادو خریدن..

اگر اهل زنجیر انداختن هست یه گردن اویز نقره بگیر ازینا که میشه توش عکس خودتو بزاری یه چی مثل تو فیلم یاغی ولی ظریف تر.. اونو میشه با ۵تومن خرید

تو این سه سال ازدواجمون کل کادو هام برا شوهرم از مرز ۲تومن رد نشد اصلا🙄😂 طبیعیه؟ 

والا منم دوس ندارم کادو گرون بگیرم اما چون اون گرفته منم مجبورم

مردا مثل زنا نیستن که قیمت براشون مهم باشه خصوصا اگر مورد ازدواجی باشه عیرتی میشن و دلشون نمیخواد طر ...

اونم همینجوریه اما خودم حس بدی بهم دست میده که نمیتونم براش جبران کنم براش از این چیزا میگیرم گم میکنه کلا اینجور چیزا نمیتونه نگه داره

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز