itssa مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2825 عنوان کادوی تولد😭 | مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 55 پست بچه ها امشب تولد دوس پسرمه هنوز براش کادو نگرفتم تا ۵تومن به نظرتون چی بگیرم و اینکه اصلا نمیدونم چجوری بگیرم تا ۱۱سرکاره هیچکاریم نکردم و نخریدم😐😐😐 1401/06/20 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itssa مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2825 ااصولا خانوما با کادو و جشن خیلی ذوق میکنن ولی پسرا اینطور نیستن با توجه به وسع خودت بخر اگه قصدتو ... دلم میخواد براش یکار انجام بدم که خیلی خوشحال بشه یه تولد خوب براش بگیرم اما نمیدونم چی کنم اصلا
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 13431 با ماشین خوشحال میشه والا 😂😂😂 که اون در توانم نیست ولش کن پرتوقعه ب درد نمیخوره🤣حالا اونم تولد تو خوب خرج میکنه؟ برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 13431 والا منم دوس ندارم کادو گرون بگیرم اما چون اون گرفته منم مجبورم خب مردا درآمدشون بیشتره خب طبیعتا کادو گرونتر میگیرناز این تورهای خارج شهر هم خوبه رزرو کنی برید برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
bastermoon عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 762 پروازی هستی؟ اره تو چی یه صلوات برام بفرست زندگیم رو به راه بشه ممنونتم ( : ♥️ همیشه عشق باشد همیشه برکت
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8080 اره تو چی آره از رو امضات فهمیدم😁 با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
bastermoon عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 762 آره از رو امضات فهمیدم😁 افرین حالا دوست دخترم میشی 😁😂😂 یه صلوات برام بفرست زندگیم رو به راه بشه ممنونتم ( : ♥️ همیشه عشق باشد همیشه برکت
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8080 افرین حالا دوست دخترم میشی 😁😂😂 شرمنده شوهر دارم😂😂 با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
bastermoon عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 762 شرمنده شوهر دارم😂😂 دوست پسر منظورته عزیزم ؟ شوخی کردم خواهر.. خب حالا تصمیم گرفتی چی بگیری یه صلوات برام بفرست زندگیم رو به راه بشه ممنونتم ( : ♥️ همیشه عشق باشد همیشه برکت
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8080 دوست پسر منظورته عزیزم ؟ شوخی کردم خواهر.. خب حالا تصمیم گرفتی چی بگیری نه بابا شوهر دارم بچه سومم تو شکممه😁 با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
bastermoon عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 762 نه بابا شوهر دارم بچه سومم تو شکممه😁 جان 😍 ببخش با اسی اشتباه گرفتم ....الهی عزیزم منم ۳۵ روزه زایمان کردم یه صلوات برام بفرست زندگیم رو به راه بشه ممنونتم ( : ♥️ همیشه عشق باشد همیشه برکت
farzaneeeeee عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 8080 جان 😍 ببخش با اسی اشتباه گرفتم ....الهی عزیزم منم ۳۵ روزه زایمان کردم بسلامتی عزیزم چند سالته با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.