2777
2789
عنوان

کادوی تولد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵تومن برای دوست پسر..چه خبره.. یه کادو کوچولو هم کفایت میکنه‌. برعکس دخترا پسرایی که یه دختر رو بخوان از کادوی گرون گرفتن خوششون نمیاد فکر میکنن دختر با این کارش میخواد پایه های رابطه رو محکم کنه ..کادو تو دوستی باید معمولی باشه.. پسرایی که به قصد کندن از دخترا باهاشونن کادو گرون رو دوست دارن و کادوی ارزون رو نه.. ولی پسری که قصدش ازدواجه دوست نداره دختر کادوی ۵میلیونی براش بخره و احتمال اینکه بگه چرا خریدی و .. زیاده..

ساعت ۲ تومنی بگیر واسش والا من واسه نامزدم ۶۰۰ تومنی خریدم خیلی هم خوب بود همینجوری کادو دادم تولدش ...

خودش تو کاره ساعته نمیتونم بگیرم همه چی هم داره😐

۵تومن برای دوست پسر..چه خبره.. یه کادو کوچولو هم کفایت میکنه‌. برعکس دخترا پسرایی که یه دختر رو بخوا ...

عزیزم اون برام ایفون ۱۳پرومکس خرید ۵۵تومن یعنی من تازه خیلی کمه پولم دربرابر هدیه اون تازه خجالت میکشم

شوخی داری ؟!  چقد وضعش خوبه که پرومکس خریده

وضعش متوسطه من خیلی دوس داشتم واسه تولدم خرید فقط گفت تا دوسال دیگه برات چیزی نمیگیرم منم گفتم باشه😂

برات پرومکس خریده،که شما تولد نگیر راحت ،اون با ی کیک هم خوشحال میشه 😁

تا دیروز قهر بودیم گفتم اصلا تولد نمیگیرم اما خب دلش میشکنه دلم نیومد چیزی نگیرم😂