2777
2789
عنوان

اگر دختری از خواستگارش بپرسه....

265 بازدید | 15 پست

با کدوم از خواهراتون رابطه تون بیشتره یا بهتره یا صمیمی تر هستین منظور خاصی داره؟ 

از اون عروس های  شمشیر از رو بسته هست😁 یا همینطوری یه سوالی پرسیده؟ 

از رو بسته 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد راجب خواهر شوهراش بدونه و اینکه این مرده با کدوم خواهر شوهرش خوبه...

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

خواستگار...

چه معنی میده اصلا این سوال رو‌بپرسی ازش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من همینجوری پرسیدم میخواستم رابطمو با همون خواهرش بهتر کنم و البته تو جلسات خاستگاری همون خواهرشو زیر نظر گرفتم تا بیشتر بشناسمش و بتونم حس صمیمیت بیشتری باهاس ایجاد کنم تا رابطم با نامزدم بهتررر شه

منم پرسیدم خب 

الآنم نامزد کردیم 

و با خواهر وسطیش خیلی صمیمیه

ولی من هیچکدوم از خواهراشو دوس ندارم ازشون خوشم نمیاد 

چون دو سال باهم بودیم بعد اومدن خواستگاریم یه جورایی دوست ندارن و نداشتن برم تو خونواده شون ولی خب باید خوب شن باهام وگرنه جنازه تحویل میگیرن🤭

کسی تو خواستگاری سوال همینجوری نمیپرس

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بنظر من لزومی به پرسیدن این سوال نیس حالا مثلا بگه با اولی اونوقت شما میخوای با اون صمیمی بشی؟ دلیلی نداره اصلا شما باید رفتارت یه مدل باشه نه زیاد صمیمی نه خیلی قیافه ای