سلام خانوما من ۴ روزه سزارین شدم توی ۳۸ هفته و ۲ روز با وزن ۳/۳۰۰ دخترم به دنیا اومد همون روز بردن NICU و بستری شد به خاطر اینکه گفتن تند تند نفس میکشه خیلی دلتنگشم میرم بهش سر میزنم و میام دکترشم نمیگه کی مرخص میشه😭شما چند روز بچتون بستری بود؟
خیلی وقتابه خاطر پول بچه ها رو الکی نگه میدارن کادر درمانم و این اتفاق تو بیمارستانهای خصوصی شیراز ...
الان من دخترم تنفسش مشکلی نداره دستگاه بهش وصل نیست دکترش نمیذاره خودم بهش شیر بدم باید برم با شیرکش براش شیر ببرم هر سه ساعت ۱۸ سی سی شیر بهش میدن میگن تا نشه ۴۰ سی سی مرخص نمیشه🥺😭
معمولا یک هفته نگه میدارندبیشترفقط برای پول نگران نباش خوب میشه انشالله میاری خونه گل دخملو🥰🥰مبارک باشه قدمش
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
دقیقا من دوستم گفت بچه م ۳۸هفته۵روزدنیا انده گفتن تنفسش مشکل داره ده روزماروعلاف کردن بجه رومیدیدم خوب بود شیرمیخوردکترمرخص نمیکرد بارضایت خودم مرخص کنن شب ۱ونیم گرفتن ازش😐
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺