2777
2789
آره پارسال رفتم دکتر گف خشکی شدید داری . چندجور قطره خارجی گرون داد . تا استفاده میکردم خوب بود قطع ...

منم همینطوریم نمیدونم باید چیکار کنم🤦‍♀️همینکه قطعشون میکنم بعد دو سه هفته همون میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوریم نمیدونم باید چیکار کنم🤦‍♀️همینکه قطعشون میکنم بعد دو سه هفته همون میشه

واقعا آزار دهندس . فک نکنم درمان قطعی داشته باشع. بمن گفت اگر خوب نشدی باید بیای جراحی کنی

واقعا آزار دهندس . فک نکنم درمان قطعی داشته باشع. بمن گفت اگر خوب نشدی باید بیای جراحی کنی

چه دردسریه واقعا:/

عصبی میکنه آدمو

من انقدر پلک میزنم کنار چشمام زخم میشه

به من گفت استفاده از گوشی و لپتاپ رو کلا قطع کن ولی خب برای درسا نیازش دارم

نمیشه قطعش کرد

گفت تلوزیون نبین:/خب بمیریم دیگه؟😅

آره پارسال رفتم دکتر گف خشکی شدید داری . چندجور قطره خارجی گرون داد . تا استفاده میکردم خوب بود قطع ...

سلام 

شما گه خشکی چشم داشتی آیا آبریزش شدید چشمم واشتی؟ من یهو چند ساعت به نوبت چشمام ازشون اشک میاد انگار دارم گریه میکنم.

چشمام زود خسته میشن . مثلا بدنم خسته نیست اما چشمام انگار خیلی خسته‌ان

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️