2777
2789

میخاستم برم. خونه ی خواهر شوهرم اونجا ی کاری داشتیم انجام بدیم بعد زنگ زدم از همسرم اجازه بگیرم(اجازه نگیرم قشقرق به پا مبکنه) گفت نمیخواد برییو فلانو بهمانو . یکم بد حرف زد . گفت تنها نباید بری با خواهرام بری با مامانم بری(باهاشون توی یه خونم)منم عصبانی شدم. گفتم مگه میرم ه ر ز گ ی میرم ج ن د گ ی که نمیزاری کار دارم خو .  اونم خیلی عصبانی شد اینطوری گفتم. . نمیدونم چرا این حرفو زدم از بی ادبی و فحاشی ب شدت متنفرم . ولی اون من هرجا بخام برم باید کلی قبلش مهربونی کنم منت بکشم تا. بلکه اجازه بده. حتی خونه ی پدرمم هفته ای یه بار ب زور میزاره . جوری همیشه رفتار میکنه که انگار بهم شک داره الان عصر اومد چی کار کنم ب نظرتون ؟معذزت خواهی کنم؟ گفت میام حسابتو میرسم این حرفو زدی

نه معذرت خواهی اینا نکن از حقت دفاع کن 

تا کی میخوای به این کضع ادامه بدی 

دیگه زیادم رو سرش نپر بعضیا اینجورین حتی شوهر خودم 

کوتاه نیا زیادم بزرگش نکن 

معذرت خواهی باعث میشه پاشون بیشتر جا بگیره 😑🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنام خدا

یکی بخابون دهنش

تاماااام😌

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

عذر خواهی نکن...خودتو به ناراحتی بزن برو یه گوشه کز کن وقتی اومد هرچی گفت جواب نده هرفحشی هم داد هیچی نگو نهایتا گریه کن فقط نذار دست پیشو بگیره.وقتی آروم شد و اومد نازکشی، بگو که خیلی عصبانی هستی و نفهمیدی چی گفتی .بعد از این هم دیگه ازش اجازه نگیر فقط بعد ازاینکه رفتی بهش اطلاع بده بذار دعوا بگیره چندبار تحمل کن عادت کنه

با داداشم میخاستم برم

بعضی شوهرا اینجورین دیگه ابجی یا باید تحمل کنی زندگیتو بکنی یا با قعر و دعوا نهایتشم میشه جدایی .پس بیخودی خونه ات دعوا راه ننداز سعی کن قلق مردتو پیدا کنی انموقع تو مشتته و.با دعوا و قهر خودتو از ارزش میندازی و مرد و از زندکی نامید میکنی