2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد بگید چی کار کنم درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 24 پست
عذر خواهی نکن...خودتو به ناراحتی بزن برو یه گوشه کز کن وقتی اومد هرچی گفت جواب نده هرفحشی هم داد هیچ ...

سه ساله تلاش میکنم عادت کنه ولی نمیشه که نمیشه. خودش خونه باشه. هر جا بخوام میبره ولی نباشه نه تنهایی هم نمیرم جایی داداشم میاد منو میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نیازی به عذر خواهی نیست خواهش میکنم کوتاه نیا اگه میبینی شکاکه با روانشناس صحبت کن من پدرم شکاکه هنوزم درست نشده خیلی عذابمون میده الخصوص مادرمو👍🏻لطفا بجنگ و بساز سعی خودتو بکن اینو ازم بپذیر 

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋
😱مبخای قبرمو بکنه؟ی بار این کارو کردم ...... ی چشممو زد کبود کرد

ای وای من😐

شوهر منم نمیذاره تنها جایی برم ولی خب برای من جواب میده این روش😂

بیشتر وقتا میرم بعد میگم بهش رفتم فلان جا

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
بعضی شوهرا اینجورین دیگه ابجی یا باید تحمل کنی زندگیتو بکنی یا با قعر و دعوا نهایتشم میشه جدایی .پس ...

منکه سه ساله تحمل میکنم. ب خدا خیلی چیزارو تحمل کردم خیلی دردا کشبدم تو این خونه. باور کن بعضز وقتا جدایی ارزومه ولی جدا شدن از این مرد. ارزوی محاله فک کن با خانوادش هم ی جا باشی. اونام اذیتت کنن

منکه سه ساله تحمل میکنم. ب خدا خیلی چیزارو تحمل کردم خیلی دردا کشبدم تو این خونه. باور کن بعضز وقتا ...

نمیشه حداقل از اون ساختمون برین یکم نفس بکشی اذیت نشی😐🤕

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
منکه سه ساله تحمل میکنم. ب خدا خیلی چیزارو تحمل کردم خیلی دردا کشبدم تو این خونه. باور کن بعضز وقتا ...

عزیزم من یه زن طلاق گرفته ام .و خیلی پشیمان .همه اشم سر خانواده اش بود انقد بد گفتم از خانوادش عی بهانه و دعوا آخر سر گفتم نمیخوامت فقط طلاق .پس یا باید تحمل کنی یا جدا بشی منت و سر کوفت پدر مادرتو بکشی .دختر بعد طلاق دیگه اون عرج قبل ازدواج و نداره .سعی کن قلقلشو پیدا کنی و تو مشتت نگه داری