2777
2789

داداشم عمل کرده🥲

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم عمل کرده🥲

چقدر بعد تونستن غذا بخورن من  16 روز عمل کردم فقط مایعات، حرف هم نمیتونم بزنم درد شدید میگیره😩😩

🧡گروه نارنجی🧡 قد168،وزن اولیه71،وزن فعلی71،وزن هدف60، آغاز 11/01/1402،     if not me,who?if not now, when?? 

خانومی اینکه در خواست دوستی دادم چون دیدم واقعا پایه برای کاهش وزن هستی دلم نیومد بی خیالت بشم،این تاپیک امکان داره تعطیل باشه به خاطر همکاری نکردن بچه ها ،اما ما سرگروه ها میخواهیم یه گروه دیگه تشکیل بدیم و فعال ها رو ببریم اونجا،درخواست دادم که قطعی شد لینکش رو تو خصوصی بفرستم برات چون قرار نیست فعلا همه گروه بفهمن،توام چیزی تو گروه نگو تا خودمون اعلام کنیم،دوست داشتی قبول کن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خانومی اینکه در خواست دوستی دادم چون دیدم واقعا پایه برای کاهش وزن هستی دلم نیومد بی خیالت بشم،این ت ...

باعث افتخاره عزیزم لطف میکنید😍😘

🧡گروه نارنجی🧡 قد168،وزن اولیه71،وزن فعلی71،وزن هدف60، آغاز 11/01/1402،     if not me,who?if not now, when??