2777
2789

تا چند وقت بعد پرولاکتین تون نرمال شد؟ من مجردم از سینه هام شیر میاد تا کی قراره اینجوری باشه😭😭😭😭😭

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول باید آزمایش بدین ازمایش هم یه سرایط خاصی داره

بعد اگر بالا بود دارو میدن 

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
عزیزم اول باید آزمایش بدین ازمایش هم یه سرایط خاصی داره   بعد اگر بالا بود دارو میدن

آزمانش دادم خیلی بالا بود۵۶۰۰

عزیزم اول باید آزمایش بدین ازمایش هم یه سرایط خاصی داره   بعد اگر بالا بود دارو میدن

رنج نرمالش بین ۱۲۳تا ۴۸۰بود برای من ۵۶۰۰

آزمانش دادم خیلی بالا بود۵۶۰۰

نرفتین دکتر  قرص  خارجیش خیلی زود اثر میزاره

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
نرفتین دکتر  قرص  خارجیش خیلی زود اثر میزاره

دکتر غدد رفتم چون تیروییدم خیلی کم کار بود گفت اول تیروییدت رو نرمال کنم بعد ببینیم پرولاکتین نرمال نشد میریم سراغش 

ولی من بیشتر از یه ماهه قرص تیروییدم میخورم همچنان از سینم ترشح میاد میترسم همچنان بالا باشه

برا منم لب مرز بود شما ریزش مو هم دارین؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بله شدید

بعد موی زائد و.. چی؟ من حجم پریودمم کم شده تازگیا😓

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بعد موی زائد و.. چی؟ من حجم پریودمم کم شده تازگیا😓

منم حجم پریودم کم‌شده در حد یکی دو روز اونم خیلی کم

این دوره هم که عقب انداختم از موعدم یه هفته گذشته خبری نیست

دکتر غدد رفتم چون تیروییدم خیلی کم کار بود گفت اول تیروییدت رو نرمال کنم بعد ببینیم پرولاکتین نرمال ...

عزیزم دکتر زنان هم برو اگر خیلی بالا باشه دکتر برات ام ار ای مینویسه نگران نباش چیزی نیست

منم حجم پریودم کم‌شده در حد یکی دو روز اونم خیلی کم این دوره هم که عقب انداختم از موعدم یه هفته گذش ...

منم همینطوری شدم ولی تو آزمایش یه خرده بالا بود یعنی زده بود تا ۲۶ نرماله برا من ۲۹ بود