ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اول باید آزمایش بدین ازمایش هم یه سرایط خاصی داره
بعد اگر بالا بود دارو میدن
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ دخترم هستم که فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ دخترم هستم که فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
بعد موی زائد و.. چی؟ من حجم پریودمم کم شده تازگیا😓
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
دکتر غدد رفتم چون تیروییدم خیلی کم کار بود گفت اول تیروییدت رو نرمال کنم بعد ببینیم پرولاکتین نرمال ...
عزیزم دکتر زنان هم برو اگر خیلی بالا باشه دکتر برات ام ار ای مینویسه نگران نباش چیزی نیست
منم حجم پریودم کمشده در حد یکی دو روز اونم خیلی کم این دوره هم که عقب انداختم از موعدم یه هفته گذش ...
منم همینطوری شدم ولی تو آزمایش یه خرده بالا بود یعنی زده بود تا ۲۶ نرماله برا من ۲۹ بود