ببینید دوستان.....من رفیق پسرم رل زده بعد الان دوست رلش خیلی تو روابطشون دخالت میکنه و اینا.....رلشم میاد به رفیقم اینارو میگه... میگه ک ذهنم درگیره و فلان.....الان رفیقم اومده به من گفت تو بیا برو رل منم راهنمایی کن ک ب حرف کسی گوش نده و این.....مشکلم اینه ک نمیدونم باید چیا ب دختره بگم.....لطفا کمکم کنیددددددد
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه ببین این مسئله ی خیلی بزرگی نیست که نیاز باشه شخص سوم مثل شما خودشو وارد کنه. بعدم بنظرم قشنگ نیست مسائل رابطهشونو یکی دیگه حل کنه. من و دوست پسرم هرچی میشه خودمون باهم حرف میزنیم تهشم به یه نتیجه درست میرسیم. اگه جفتشون عاقل باشن خودشون بهتر مسائلشونو حل میکنن. بنظرم شاید اگه این مسئله رو شما مطرح کنی به دختره بر بخوره.
وقتی خرافات و تعصبمونو کنار بذاریم دنیای قشنگتری خواهیم داشت. :))
درست میگی خیلی ازت ممنونم.....ی چیز دیگه ام بگم تو اینم راهنمایی کن بعد وقتتو نمیگیرم.....فقط میخواس ...
به دوستت بگو که اینکه من برم دوست دخترتو نصیحت کنم و بهش بگم چی درسته چی غلط به دوتا دلیل اشتباهه دلیل اول اینکه ممکنه رلت از اینکه تو ایرادای منو به دوستت میگی ناراحت بشه و دلیل دومم اینکه بالاخره منم دخترم و دخترا معمولا دوست ندارن از سمت کسی دیگه ایراداتشون گفته بشه. اما اگه خودت بهش بگی از اینکه دوستت داره تو دوستی ما دخالت میکنه راضی نیستی هم میتونی بیشتر بهش نزدیک بشی به جهت اینکه ازین ببعد نمیترسید که مشکلاتتونو برطرف کنید و باهم بیشتر صحبت میکنید و اینکه اون چه ک تو دلت هست و میگی بهش و باهم مشکلتونو برطرف میکنید.و سوتفاهمم پیش نمیاد. البته دوستت هم نباید بهش بگه حق نداری با دوستت حرف بزنی و اون داره دخالت میکنه خیلی نرم بگه. مثلا بگه عزیزم من حس میکنم دوستت خیلی تو مسائل ما وارد شده و من از این موضوع راضی نیستم لطفا حواستو جمع کن
وقتی خرافات و تعصبمونو کنار بذاریم دنیای قشنگتری خواهیم داشت. :))