2777
2789
واقعا؟مگه میشه اخه خارج رحم‌ک درد داره

ببین من ۴روزقبل موعد بتام مشکوک بود  درست فردای موعدم تا ی هفته لک دیدم همون روز اول لک بینی بتا دادم بازمشکوک بود ولی یکم بهتر  بعد ی هفته لک بینی ی روزصبح کلی خون ریخت تو توالت و سریع رفتم بتا دادم بتام پیشرفت کرده بودسونو دادم گفت چیزی نیست نگران نباش فقط زود اومدی ازهمون روز شیاف گذاشتم ۶روزی طول کشید ک بنداومد البته۳روزش شدید بود بقیه لک زیادبود بعد پاک شدنم سریع بتا دادم از۳۴رفته بود۳۹۰  شکرخدا ک دکتر گفت نرماله. تا الان لک های قهوه ای ک تو دستمال امروز ۸هفته و دو روزم بود رفتم سونو گفت رحمت خالیه و بازبتا بده و بعدواژینال بده 

یا رب نظر توبر نگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا جان خيلي خوشحال شدم جواب آزمايشت مثبت شده😍ان شاالله بسلامتي دنيا بياد

هرروز تو تاپيك اي وي اف ١٤٠١ نگاه ميكردم ببينم نتيجه ازمايشتو گذاشتي يا نه ديدم خبري ازت نيس امروز تاپيك خودتو ديدم كلي برات خوشحال شدم☺️

الحمدالله علي كل حال
مهسا جان خيلي خوشحال شدم جواب آزمايشت مثبت شده😍ان شاالله بسلامتي دنيا بياد هرروز تو تاپيك اي وي اف ...

مرسی عزیزم تو اون تایپیک‌یکی منفی شد دلم نیومد بذارم شما هم ای وی اف کردین؟

آخی عزیزم خداروشکر بتا شما چند بود؟کی دکتر گفت بری سونو؟من استرس تشکیل قلب دارم

من روز دوازده ازمايش دادم،٣٣٨ بود بتام

هنوز امروز عصر نوبت دكتر دارم ،ولي اكثرا تو شش هفته، اي وي افيارو سونوي واژينال براي قلب جنين ميكنن

الحمدالله علي كل حال
من روز دوازده ازمايش دادم،٣٣٨ بود بتام هنوز امروز عصر نوبت دكتر دارم ،ولي اكثرا تو شش هفته، اي وي ا ...

به منم گفت دو هفته بعد ازمایش بیا ولی میترسم سونو واژینال کنه لکه بینی کنم

به منم گفت دو هفته بعد ازمایش بیا ولی میترسم سونو واژینال کنه لکه بینی کنم

نه عزيزم تمام خانومايي كه اي وي اف ميكنن بعد از مثبت شدن بازم سونوي واژينال ميشن اتفاقي نميفته نگران نباش

الحمدالله علي كل حال