2777
2789
عنوان

پریودی نامنظم

391 بازدید | 10 پست

سلام خانم های با تجربه لطفا راهنمایی کنید این ماه دو بارپریودشدم باید همیشه چهاردهم میشدم یکی اولی 4شدم یکی دومی 19شدم علت چیه ودرضمنا قبل اینکه چهارم پریود بشم شک داشتم باردارباشم دوتا قرص اورژانسی باهم خوردم این اتفاقا افتاد تو این ماه 😔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم دقیقا عین توام ۴ شهریور پاک شدم ۱۹ دوباره پریود شدم. من که قرص و اینا اصلا نخوردم من چرا ! تاحالا اینجوری نشده بودم پاک شم‌میرم دکتر ببینم چ مرگم شده. جالب اینه ک واسه مشکل ناباروری ک داشتیم‌من چکاپ کامل شدم عکس رنگی سونو ازمایش خون پاپ اسمیر همش خوب بود ی دونه مشکل ریزم نبود  موندم واقعا 

استرس چی؟ندارین

چرا خیلی فشار عصبی و استرس شدید دارم ۱ ساله . ینی ب معنی واقعی کلمه حرص خوردم. ۱۵ شهریور قبل از پریودیمم خیلی استرس داشتم و با شوهرم دعوا میکردم و میخاسم مهرمو بزارم اجرا . ۶ ماهه خیلی پریودم بهم ریخته شده . یا ی هفته زودتر میشم یا روز چهارم دوبازه مث روز دوم دچار درد و خونریزی میشم یکی دوساعت  یا من ۵ روزه پاک بودم حالا ۸ روزه پاک میشپ

منم دقیقا عین توام ۴ شهریور پاک شدم ۱۹ دوباره پریود شدم. من که قرص و اینا اصلا نخوردم من چرا ! تاحال ...

من تاالان ۳بچه آوردم این مشگل نداشتم واسه همین ترسیدم چرااین ماه شدم کیست فیبروزم هیچی ندارم سالم سالم

چرا خیلی فشار عصبی و استرس شدید دارم ۱ ساله . ینی ب معنی واقعی کلمه حرص خوردم. ۱۵ شهریور قبل از پریو ...

بخاطر استرسه هورموناتون بهم ریخته و اینطور شدین و استرس زیاد پرولاکتینم بالا میبره حواست باشع