2777
2789
عنوان

لطفابیاید🥺

446 بازدید | 26 پست

سلام ب روماهتون

بچه هاشده دلتنگ کسی بشید و یهوسروکله ش پیدابشه 

شده خاطرات و دلتنگی خرخرتون بجوه و خفتون کنه نتونیدکاری کنید ازدرون خوردبشید بریزید بهم

واقعا امشب بدجوردلتنگ کسیم ک رفته اما نمیدونم چراامشب بدجوووور توذهنمه بدجور..خدایاخودت کمکم کن دلم اروم شه🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کیه حالا

اگ این تاپیک میگی ک عشق قبلی بود ک حداشد خودش رفت حالادیشب عکسم گذاشتم لعنتی پیام داد منم سین کردم ج ندادم ولی تاپیکی ک پاک شد راجب ی جدید ک انگارنیتش خدابخادبچه هامیگن ازدواج

@fatemehmk   عزیزم کامنت شمارم ندیدم ک تاپیکی ک مرتبط ب عنوان دیداربودپاک شد مجدد کامنتت بزار ...

عزمزم اصن چیزی نخوندم نرسیدم فق کام گذاشتم کو پس 🥺

‐من خودمم، شبیه کسی نیستم اگه می خوای مثل بقیه باشم،بقیه هستن!
اگ این تاپیک میگی ک عشق قبلی بود ک حداشد خودش رفت حالادیشب عکسم گذاشتم لعنتی پیام داد منم سین کردم ج ...

من نخوندم دوباره بگو

آنچه مقدر است ، خواهد آمد ؛ آرام بمان ، که اضطراب ، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند.🌱🦋 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمیشه❌️

@palina   عزیزم من کامنتت نخوندم پاک شد تاپیکم ک راجب دیداربود اگ میشه مجددکامنت کن چی نوشتی

چجوری یادم نیس ک😂😕

گفتم خیلی برات خوشحال شدم کلیم ذوق کردم واقن

با یه قرار چیزی معلوم نمیشه سعی کن بیشتر ببینیش ول خط قرمز بزار واس خودتون ک واقن اشنایی باشه ن وقت گذروندن 

و دیگه اینکه اینقد نگو خوبه خوبه

سعی کن منطقی ببینیش تا بتونی نقصاشم ببینی

عمین گلم امیدوارم همه چی خوب پیش برههه