2777
2789
عنوان

لطفابیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 26 پست
@مادرترنم     عزیزدلم تاپیک دیدار ک زدم نمیدونم چراپاک شد اگ میشه اینجا بنویسید دوسه کام ...

ای بابا چرا پاک شد .یادم رفت چی گفتم 🤣

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

نه شوخی میکنم .گفتم مواظب خودت باش گلم منم یه روز مثه خودت بودم.این رابطه ها بی هدفه بخدا فقط وابسته میشی مثه عشقه اولت ول میکنه میره میگه ازدواجی نیستم .گفتم حداقل یه ماه بهش زمان بده بعد بگو من آدم این رابطه ها نیستم اگه دوسم داری بسم الله خانواده بیان وسط نامزد باشیم یه مدت  قشنگ همو بشناسیم .اگه هم ازدواجی نیست خب همین اول بلاخره میفهمی دیگه الکی کشش نمیدی که خودت اذیت شی آخرش .

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله خوشگلم که میگی هستی بخدا حیفه بابت این پسرای بی ارزش گریه کنی و دلت بشکنه .

من نخوندم دوباره بگو

رفتم قرارهمودیدیم رفتیم بیرون شهرچون داخل شهرمون کوچیک نمیشه همه همومیبینن ابرومون میره رفتیم بیرون شهر و گفت چی میخوری و منم گفتم چیزخاصی نمیخورم نفت ن من گشنمه حداقل کباب بخوریم برام لقمه بگیر

بعدازخونوادم پرسید چن سالشونه چن بچه ایم گفت خونواده جونی داری..خونوادم همیشه میگن ی دختربگیر ک پدرمادرجون داشته باشه بعد کمرش دردمیکردگفت بیاتوبشین پشت فرمون گفتم ن من حواس پرتم نمیتونم

گفت پس خوبه بعدابراشمال توبشین پشت فرمون دیگ بادوق توچشام نگاه میکرد باذوق بینی عمل کرد زیرچونموگرفت نگام میکرد گفت چ خوشگل عمل شده و باشوق نگام میکرد ازین حرفا

ماشالله خوشگلم که میگی هستی بخدا حیفه بابت این پسرای بی ارزش گریه کنی و دلت بشکنه .

من فدات اون طرفم ک رفت دیشب بعددوماه پیام دادسین کردم ظهر ج ندادم ازغصه

من فدات اون طرفم ک رفت دیشب بعددوماه پیام دادسین کردم ظهر ج ندادم ازغصه

عههه چی داد 

عههه چی داد 

همیشه ی جمله حین شوخی و خنده هامون میدادوقتی ی عکس خوشگل ازم میدیدالانم باز همون جمله رو گفت..ولی من ان نشدم تووات تواینستا ان شدم

و صبحم ان شدم سین نکردم تووات ان شدم  بعدازظهرپیامش سین کردم ک حساب کاردسش بیاد

همیشه ی جمله حین شوخی و خنده هامون میدادوقتی ی عکس خوشگل ازم میدیدالانم باز همون جمله رو گفت.. ...

آره بهتر .متنفرم ازین اخلاقه پسرا بیشعورا انگار عروسک خیمه شب بازی اینی هر موقع عشقش کشید بیاد

آره بهتر .متنفرم ازین اخلاقه پسرا بیشعورا انگار عروسک خیمه شب بازی اینی هر موقع عشقش کشید بیاد

دقیقامنم دقیقا دارم مث خودش رفتارمیکنم روزای ک بهش پیام میدادم وانگار ن انگار بدونه ی من ماست چقدکره داره خخخخ