2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوش شانس ترین آدم جهان هم وقتی کنکور رو شانسی بزنه، کمه کم تو یکی دو تا درس درصدش منفی میشه. همچین چیزی غیر ممکنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

.هنوز ک نتیجه های اصلی نیومده هنر . ولی همه جا مجاز شده بودم کلا همه رو نوشته بود مجاز

عزیزم هنر رشته آسونی نیست سخته قبول دارم ولی ایشون برای پزشکی پرسیدن شانسی کنکور تجربی دادن و پزشکی قبول شدن یه چیز چرت و مسخره ایی 

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
عزیزم هنر رشته آسونی نیست سخته قبول دارم ولی ایشون برای پزشکی پرسیدن شانسی کنکور تجربی دادن و پزشکی ...

آره خب منم قبول دارم حرفتون و نگفتم ایشون نخونده قبول میشن😁فقط گفتم خودم با دوسال مجازی و هیچی نخوندن(هدفم دانشگاه نبود)رتبه ی خوبی آوردم.. ولی ایشون باید تلاش کنن و بخونن چون ب هرحال پزشکی متقاضی ب شدت بالایی داره.. 

حال ندارم.
آره خب منم قبول دارم حرفتون و نگفتم ایشون نخونده قبول میشن😁فقط گفتم خودم با دوسال مجازی و هیچی نخون ...

بله من اول فکر کردم رشته تجربی ۲۰۰۰ آوردین با نخوندن خواستم حمله کنم سمتتون😂🤍

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
2790
2778
2791
2779
2792