2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش شانس ترین آدم جهان هم وقتی کنکور رو شانسی بزنه، کمه کم تو یکی دو تا درس درصدش منفی میشه. همچین چیزی غیر ممکنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

.هنوز ک نتیجه های اصلی نیومده هنر . ولی همه جا مجاز شده بودم کلا همه رو نوشته بود مجاز

عزیزم هنر رشته آسونی نیست سخته قبول دارم ولی ایشون برای پزشکی پرسیدن شانسی کنکور تجربی دادن و پزشکی قبول شدن یه چیز چرت و مسخره ایی 

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
عزیزم هنر رشته آسونی نیست سخته قبول دارم ولی ایشون برای پزشکی پرسیدن شانسی کنکور تجربی دادن و پزشکی ...

آره خب منم قبول دارم حرفتون و نگفتم ایشون نخونده قبول میشن😁فقط گفتم خودم با دوسال مجازی و هیچی نخوندن(هدفم دانشگاه نبود)رتبه ی خوبی آوردم.. ولی ایشون باید تلاش کنن و بخونن چون ب هرحال پزشکی متقاضی ب شدت بالایی داره.. 

حال ندارم.
آره خب منم قبول دارم حرفتون و نگفتم ایشون نخونده قبول میشن😁فقط گفتم خودم با دوسال مجازی و هیچی نخون ...

بله من اول فکر کردم رشته تجربی ۲۰۰۰ آوردین با نخوندن خواستم حمله کنم سمتتون😂🤍

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
2790
2778
2791
2779
2792