دانش اموز پایه یازدهم رشته انسانی هستم دهم رفتم تجربی ب دلیل علاقه ب دکتر شدن اما ب دلیل اینکه گفتن کنکور سخته قبول نمیشی تغییر رشته دادم همون سال حسرت پزشک شدن مونده رو دلم نمیدونم چرا مثلا وقتی میگن فلانی دکتره یا... انقد حسرت میخورم ک چرا من ادامه ندادم شاید منم مث اون ب آرزوم میرسیدم کلن هروقت هرکی میگه این دکتره چقد قشنگه یا دختر فلانی دارع پزشکی میخونه یا فلانی کنکور تجربی قبول شده آنقدر حسرت میخورم😪کاش منم ب آرزوم میرسیدم یبارم تو فکر این بودم تغییر رشته بدم برم تجربی باز ولی مدتش گذشته بود و چند روزی هس تو فکر اینم ک کنکور تجربی بدم اما یادش میفتم میگم که اونایی ک از دهم تجربی خوندن قبول نمیشن چ برسه منی که رشتم انسانی بوده🥺
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اما اگر علاقت انقدر شدیده که حاضری بخاطرش از خیلی تفرحا و خوابا و سرگرمیات بزنی و تمامتو میزاری براش و بخاطرش هدف قوی ای داری به نظرم برگرد اصلا دیر نیست هنوز