2777
2789
عنوان

حسرت

107 بازدید | 4 پست

یکم از خودم بگم

دانش اموز پایه یازدهم رشته انسانی هستم دهم رفتم تجربی ب دلیل علاقه ب دکتر شدن اما ب دلیل اینکه گفتن کنکور سخته قبول نمیشی تغییر رشته دادم همون سال حسرت پزشک شدن مونده رو دلم نمیدونم چرا مثلا وقتی میگن فلانی دکتره یا... انقد حسرت میخورم ک چرا من ادامه ندادم شاید منم مث اون ب آرزوم می‌رسیدم کلن هروقت هرکی میگه این دکتره چقد قشنگه یا دختر فلانی دارع پزشکی میخونه یا فلانی کنکور تجربی قبول شده آنقدر حسرت میخورم😪کاش منم ب آرزوم می‌رسیدم یبارم تو فکر این بودم تغییر رشته بدم برم تجربی باز ولی مدتش گذشته بود و چند روزی هس تو فکر اینم ک کنکور تجربی بدم اما یادش میفتم میگم که اونایی ک از دهم تجربی خوندن قبول نمیشن چ برسه منی که رشتم انسانی بوده🥺

همع رشتع ها سختی خودشو دار وقتی اینقد علاقع داشتی باید ب خودت اعتماد میکردی 

حتی قبول نمیشدی هم ضرر نمیکردی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو هر رشته ای بری اولش که پشیمونی داری کلا 

اما اگر علاقت انقدر شدیده که حاضری بخاطرش از خیلی تفرحا و خوابا و سرگرمیات بزنی و تمامتو میزاری براش و بخاطرش هدف قوی ای داری به نظرم برگرد اصلا دیر نیست هنوز 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز