2777
2789
عنوان

درمان شپش

159 بازدید | 19 پست

خانوما توروخدا اگه راهکار قطعی واسه شپش دارین بگین ،دخترم چهل روز پیش شپش گرفت و در عرض یه هفته تموم شد الان باز دوباره توی سرش هست به نظر شما از همون سری قبله یا جدید را گرفته؟

سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول ک برو تا میشه موهاشو کوتاه کن حتی پسرونه بزن 

بعدم از پشت سر لایه های نازک افقی بردار و با دست رشک رو درار بذار تو آب بدونی در آوردی و دوباره نچسبه ب دستت 

بعدم شامپو نرم کننده بزن و با شونه مخصوص بکش تو موهاش 

تمام وسایل و لباساش و رو تختی همه چی یا با آب داغ بشور یا بریز کیسه زباله دو ماهی سراغش نرو 

چطور درمان کردین؟  احتمالا یا تخم تو موهاش مونده بوده یا تو وسایل و رخت خواب مونده بوده

از شامپو ضد شپش که داروخونه داره سه بار استفاده کردم و موهاشو به هفته اتو مو کشیدن

اخه بعد از چهل روز؟ بعد من مو های دخترم رو کلی اتو مو کشیدم تا تخماش بمیره

تخماش نمیمیرن به این راحتی من همه کار کردم فقط یه محلول اصفهان گرفتم خوب بود دو ماه درگیر بودم 

محلول من اسم نداشت تو اسپری شفاف بود محلولش سفید مثل ماست بود پاشیدم مغذ سرش و موهاش و پلاستیک کشیدم رو موهاش نیم ساعت بعد شستم تخم ها موک شد خودشونم مردن درجا

تخماش نمیمیرن به این راحتی من همه کار کردم فقط یه محلول اصفهان گرفتم خوب بود دو ماه درگیر بودم 

اسمشو میگین عزیزم؟ اینجا محلول کیمیا رو خیلی تعریف میکنن ،فکر کنم باید از اون بگیرم

از شامپو ضد شپش که داروخونه داره سه بار استفاده کردم و موهاشو به هفته اتو مو کشیدن

احتمالا از لباس ها و رخت خواب دوباره انتقال پیدا کرده 

باید همزمان با درمان لوازم شخصی که اخیرا استفاده کرده هم قرنطینه کنی یا با آب جوش بشوری