2777
2789
عنوان

درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 19 پست
احتمالا از لباس ها و رخت خواب دوباره انتقال پیدا کرده  باید همزمان با درمان لوازم شخصی که اخیر ...

یک ماه از وسایل استفاده نکردیم و تمام بالش و تشک هم. اتو کردم ولی باز گرفت😢

سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚
یک ماه از وسایل استفاده نکردیم و تمام بالش و تشک هم. اتو کردم ولی باز گرفت😢

چک کردی که تخمی تو موهاش باقی نمونده باشه؟ 

یا شاید یه کسی تو آشنا و فامیل هست هر دو بار از همون شخص گرفته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چک کردی که تخمی تو موهاش باقی نمونده باشه؟  یا شاید یه کسی تو آشنا و فامیل هست هر دو بار از هم ...

تخماشو تا جایی که در توانم بود درآوردم ،اخه بنظرم اگه از تخما بود باید بعد از یکی و دو هفته دیده میشدن ولی بعد از چهل روز یکم عجیبه شاید به قول شما باز از یکی گرفته

سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚

یه پودر هست با یکبار استفاده با آب قاطی میکنید با آبپاش خوب میزنی همجای سر.... سر خودتم بزن.... حتی تخم هاشم می‌کشه . بعد سر حواس خودت بشین تخماشم دربیار که کسی تو سرش نبینه فکر کنه داره. ولی ۲بار بزنی بهتره .... خرازی داشت یا عطاری ..... محلولی هم هست

میشه برای مریضیم یه حمدشفا واسم بخونی ممنون میشم

اسم خاصی نداره خودشون هم میگن قطره ضد شپش ۱۶ قسمت از سر میزنی و بیش تر نه معجزه میکنه شپش زنده میمیره و تخم هاشون پوک میشن  تا ۲ ماه هم نباید بزنی بعنی ایمنی تا ۲ ماه

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....