2777
2789

سلام پسر من 16 ساله هست از پکیج استاد استفاده کرده واقعا نتیجه اش باور نکردنی هست چون اموزش شون از طریق خود فیلم و انیمیشن هست یعنی هر جمله ای که تدریس میکنن عین همون جمله رو تیکه فیلم های مختلف پخش میکنه لیسنینگ و اسپکینگ پسرم واقعا عالی شده طوری که بدون زیرنویس قشنگ میفهمه

واقعا اگه قصدش رو دارین تهیه کنین پشیمون نمیشین خییییلی هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ کیفیت 100 برابر کلاس زبان ها می ارزه 

اگر هم خواستین پسرم تخفیف بسته رو داره یه کدی هست که خود استاد به زبان اموزا میده که به اشنا یا دوستی که میخواد زبان رو شروع کنه بدن و با یه تخفیف بقیه هم بتونن یادگیری رو شروع کنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بهتر هستن تحقیق کن

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
منظورتون اینه خوبه ؟

عالی نیست

بنظرم 

اپلیکیشن زبانشناس رو دانلود کن 

ماه اول رایگان 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
عالی نیست بنظرم  اپلیکیشن زبانشناس رو دانلود کن  ماه اول رایگان

اینایی که شما میگین اپ های رایگان هست من خودم قبلا فقط از همین اپ ها مثل لرنیک و.... استفاده میکردم قشنگ گراکر رو میگفت ولی اصلا فیلم یا ازمون رو نمیتونستم خوب رد کنم ولی با بسته ارش نیا راحت تو یه سال فیلم و موزیک و هر مطلب انگلیسی رو میفهمم درسته هزینه نسبتا زیادی میکنین ولی یه بار برای همیشه هزینه میکنید سوای اون مارت گارانتی داره که اکه دوره رو دیدی و تموم کردی همونطور که گفته یاد نگرفتی هر چقدر پول داده باشی بهت بر میگردونن

تو اینستا میبینمش عالیه،کارش حرف نداره

آره خیلی خوبه

من خودم پکیج ‌شون رو تهیه کردم و خیلی راضیم 

اگه شما قصد خرید دارین من یک کد ت.خفیف ۴۰ درصدی دارم میتونید به دوستان و آشنایان تون هم بدین

کدش اینه: learn107021