2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر بار ازمایش میدم اون ازمایش رو پیش متخصص خون اطفال هام میبرم اونجا پرونده داره تو این چهار سال و ش ...

منم دقیقا مثل شمام همش استرس و تپش قلب دارم و هربار ازمایش میده همه تن و بدنم میلرزه که الان چندشده

رستا جون رفتین دکتر چی گفت بهتون.تو ازمایش اخرش نوتروفیلش چند

سلام عزیزم. دکترا گفتن با وجود نوتروفیل پایین ،چون هیچ علامت منفی نداره ،دارو احتیاج نیست و فقط هر سه ماه یکبار ویزیت و آزمایش خون 

نوتروفیل هم چهارصد و خورده ای بود

عزیزم همون چند روزی که بیمارستان بودیم سه چهار روز شد داروی تزریقی و بعدشم هم یه هفته بهش آنتی بیوتی ...

سلام. وقت بخیر ببخشید من این تاپیک رو تازه دیدم بچه شما نوتروپنی داشتن خوب شدن؟؟ دختر منم نوتروپنی داره میشه راهنماییم کنید 

سلام. دوست عزیز چیکار کردی دخترت نوتروپنی داشت خوب شد؟ 

سلام. نوتروپنی اگر مقطعی نباشه و ادامه دار باشه باید هر ماه چک بشه. گاهی نیاز به گرفتن دارو هست و گاهی هم دارو نمی خواد.

دختر من چون علائمی نداره و رشدش روی روال هست ،دارو احتیاج نداره ولی بصورت دوره ای آزمایش خون میده و توسط دکتر ویزیت میشه