2777
2789
سلام. نوتروپنی اگر مقطعی نباشه و ادامه دار باشه باید هر ماه چک بشه. گاهی نیاز به گرفتن دارو هست و گا ...

سلام خوبین پسر منم دوسالشه دکتر براش تشخیص نوتروپنی داده ازمایش ژنتیک هم داده میشه در موردش بگید که خطرناکه یا نه ؟

فائزه هستم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام میشه جواب منو هم بدید

سلام .البته حتما پزشکش به صورت دوره ای چک می‌کنه هم تعداد نوتروفیل رو و هم رشد فیزیکی بچه رو

کلا کم بودن نوتروفیل باعث میشه که بدن در برابر باکتری ها مقاومت خوبی نداشته باشه. به همین خاطر باید بیشتر مواظب این جور بچه ها بود که مریض نشن. معمولا هم حدود چهار سالگی مشکل برطرف میشه.

الان دختر من حدود سه ساله هست و تعدادنوتروفیلش خیلی بهتر شده

سلام .البته حتما پزشکش به صورت دوره ای چک می‌کنه هم تعداد نوتروفیل رو و هم رشد فیزیکی بچه روکلا کم ب ...

پسر من داروی تشنج میخوره که یکی از داروهاش از عوارضش اینه که گلبول های سفید پلاکت های خون همه رو میاره پایین 

پسرم دو سالشه 

فائزه هستم

این آخرین آزمایششه ما حدودا ۱۳ تا آزمایش برای چک کردن نوتروفیل داد پسرم ۲۲ شهریور این بود نوتروفیل

سلام خوبید بچه منم این مشکل داره میشه بگید پسرتون الان در چه حاله نتروپنی بهتر شد؟

سلام

دختر من هشت ماهگیش در پی عفونت ادراری و تب های شبانه و بستری متوجه شدیم نوتروفیلش هم پایینه و تقریبا صفر شده و تا جواب ازمایشات بیاد اتاق ایزوله بستری کردن که چون نوتروفیل و سیستم ایمنی پایینه، از بخش عفونت نگیره

نمونه مغز استخوان گرفتن شکرخدا مشکلی نداشت و تشخیص نوتروپنی دادن

چند دوز آمپول Gcsf گرفت و به یه حدی که رسید ترخیص کردن و گفتن ادامه درمان رو بیرون با دکتر متخصص خون پیش برید.

الان ۱۳ ماه و نیمشه، تحت نظر دکتر خونه

بهم آموزش دادن یکروز درمیون تو خونه براش دوز تعیین شده آمپول Gcsf میزنم و هرماه آزمایش CBC میده و دکتر چک میکنه

آزمایش ژنتیک هم در بیمارستان گرفتن که تا خارج بفرستن و جوابش بیاد و .. چندماه زمان برد. و خوشبختانه انگار علت زنتیکی و مادرزادی نداشت.

فعلا که تزریق میکنیم ANC خوبه ولی دکتر گفت باید دید اگه قطع کنیم هم خوبه و بدنش میتونه نوتروفیل بسازه یا هنوز نه

و اگه بدن جواب بده کمکم دارو رو قطع کنن.

گفتننوتروپنی در شیرخوارهها معمولا به دنبال یه عفونت یا ویروسی که بچه میگیره ایجاد میشه و مغزاستخوان موقتا سرکوب میشه و نمیتونه نوتروفیل بسازه و باید با این آمپول تحریکش کرد که بسازه

ولی خب دخترم خیلی استرس میگیره موقع تزریق و بیقراری میکنه چون دیگه بزرگتر شده و متوجه میشه

امیدوارم هیچ بچه ای دچارش نشه و بچه خایی که درگیرشن بزودی زود خوب بشن

دکتر دخترم دکتر عزیز اقبالی هستن اگه بدردتون میخوره. البته دکتر نیما پروانه رو هم بهم معرفی کردن که کارشون تو این زمینه خوبه ولی من نبردم پیش ایشون فعلا

امیدوارم تجربیاتم بدردتون بخوره

و اگه مامانی بچش درمان شده لطفا بیاد بگه تا از نگرانی دربیایم

سلام دختر من هشت ماهگیش در پی عفونت ادراری و تب های شبانه و بستری متوجه شدیم نوتروفیلش هم پایینه و ت ...

ممنون که تجربیاتتون رو اینجا نوشتید .ایشالا بزودی دارو رو قطع میکنید . در اکثر مواقع با زیاد شدن سن و جهش رشدی مشکل به طور کامل رفع میشه و مغز استخوان بصورت نرمال نوتروفیل رو می سازه.