2777
2789
عنوان

واقعا چرا...؟😂

176 بازدید | 19 پست

خانما چرا هر تاپیکی میرم ک راجب رفتار و اخلاقای بد شوهرا و دوسپسراس اونچیزا رو منم تجربه کردم و او اخلاقای بد و شوهرمم داره یعنی ۹۹ درصداااا واقعا چرااااا یعنی انقد بی خوده😂😂😂🚶🏻‍♀️

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش مردها هم از مشکلات زندگی تاپیک میزدن از رفتار خانومشون میگفتن 

تا می فهمیدیم که ما زنها هم خیلی مشکلات اخلاقی و رفتاری داریم و خوب مطلق نیستیم 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
کاش مردها هم از مشکلات زندگی تاپیک میزدن از رفتار خانومشون میگفتن  تا می فهمیدیم که ما زنها هم ...

من ی نمونشو بگم بهت ... مثلا خیانت چه دلیل و توجیحی واسه خیانت هست و دارن بنظرت؟ چی میتونه درد خیانتی ک ب قلب زنش داده رو خنثی کنه؟ زنش بده زشته چاقه اخلاق نداره ولخرجه ب خودش نمیرسه ب خونه نمیرسه اهل زندگی نیست خب طلاقش بده چرا خیانت میکنه؟ 

رفتارشون کارشون هیچ دلیلی پشتش نیست هیچ وقت نمیشه تو ی زندگی ی نفرو صددرصد مقصر کرد 

من ی نمونشو بگم بهت ... مثلا خیانت چه دلیل و توجیحی واسه خیانت هست و دارن بنظرت؟ چی میتونه درد خیانت ...

من گفتم خیانت توجیح داره؟ 

من گفتم توی یک زندگی فقط یه طرف مقصره؟ 

والا این مورد دومی رو تو نی نی سایت زیاد دیدم که تمام بدبختی و مشکلات رو میندازن گردن شوهرشون و با اطمینان و قطعیت میگن من اخلاقم بیست و مشکل از من نیست

در حالیکه توی زندگی مشترک جز موارد محدود رفتار و اخلاق هردو طرف تاثیر گذار 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
من گفتم خیانت توجیح داره؟  من گفتم توی یک زندگی فقط یه طرف مقصره؟  والا این مورد دومی رو ...

ولی با حرفت خاسی بگی ک من الان گفتم مقصر صددرصد اونه ک خب شما ک تو زندگی من نیستی بگم ۹۹ درصد اون مقصره باورت نمیشه و باز حرف برا گفتن هست 

نگفتم درمورد خیانت شما گفتی توجیح داره گفتم مثالش اینک اسونترین راه رو انتخاب میکنن و گند میزنن تو زندگی خودشون 

تاپیک من جنبه فان داشت وگرنه میخاستم گله و شکایت کنم خنده نمیزاشتم 

من گفتم خیانت توجیح داره؟  من گفتم توی یک زندگی فقط یه طرف مقصره؟  والا این مورد دومی رو ...

دقیقا 

به خانمی می شناسم همه چیز تمام .

اما به شوهرش خیلی رسیدگی نمی کرد .فقط به فکر پول در آوردن بودن 

شوهرش از صبح تا عصر تو دفترشون کار می کرد .عصر که میومد ، می‌گفت غذاتو بخور برو مسافر کشی .

به پسر کوچیک هم داشتن

این مرده نمی تونیت استراحت کنه و نیازش رو تامین کنه .به روز که مسافر کشی می کرد ، با یه دختره دوست میشه و میره صیغه ای می کنه  .همه اقواماشون فهمیدن .اما کسی حق به مرده نداد .می گفتن زنش به این خوبی ، خوشکلی و ...چرا فلانی رفت زن صیغه کرد .