2777
2789
عنوان

واقعا چرا...؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست
ولی با حرفت خاسی بگی ک من الان گفتم مقصر صددرصد اونه ک خب شما ک تو زندگی من نیستی بگم ۹۹ درصد اون مق ...

من منظورم ب شما نبود که بگم مقصری

صرفا کلی گفتم 

و اگه ناراحت شدید عذر میخوام

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
دقیقا  به خانمی می شناسم همه چیز تمام . اما به شوهرش خیلی رسیدگی نمی کرد .فقط به فکر پول در آ ...

توی هر زندگی اگه بخوایم ب عمق ماجرا پی ببریم می فهمیم همیشه دو طرف تاثیر گذاشتن 

حالا این تاثیر میخواد از جهت مثبت باشه و یا منفی

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من منظورم ب شما نبود که بگم مقصری صرفا کلی گفتم  و اگه ناراحت شدید عذر میخوام

ن ناراحت نشدم ک میگم کلا نمیشه بگی مقصر کیه و قطعا هر دو طرف مشکلاتی دارن ولی خب مردا سختش میکنن

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
دقیقا  به خانمی می شناسم همه چیز تمام . اما به شوهرش خیلی رسیدگی نمی کرد .فقط به فکر پول در آ ...

خب من دقیقا همینو گفتما میگم ک ی مرد یا زن از زندگیش راضی نیست چرا باید طرفشو اذیت کنه اول حرف بزنه اگ نتیجه نگرفت جدا بشه 

این دلیل نمیشه ک‌ چون تو ب من ارامش ندادی من بهت خیانت کردم 

شوهر من ب من خیانت کرد میدونی دلیلی ک اورد چی بود؟😂

گفت تو بهم زنگ نمیزدی گوشیت دستته 

همیشه ی بهونه ای هست حتی اگر دلیلی نباشه 

وگرنه من بچه ۴ ۵ سالمو بخاطر ارامش شوهرم دعوا میکردم از خستگی میمردم ولی وایمیسادم ب خودم میرسیدم ک میاد همه چی اوکی باشه ی وقتایی انقد بدو بدو میکردم غروب یادم‌ میوفتاد ناهار نخوردم ولی همیشه ناهار اقا اماده رو گاز بود چ میومد چ نمیومد...

خیانت توجیح نداره دلیل نداره هررررچقدم ک زن بد باشه یا مرد بد باشه همسرش حق خیانت کردنو نداره همین اینو اونایی ک تجربه کردم میفهمن

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫