2821
2789
عنوان

خرید ۱۳صفر چیه

240 بازدید | 26 پست

یکی بگه

آرایش کردن تنها باعث می‌شود که از بیرون زیبا دیده شوید، اما اگر از درون زشت باشید به شما کمکی نخواهد کرد، مگر آنکه لوازم آرایش را بخورید!   آدم عاقل میفهمه ک از غم خوردن کاری ساخته نیست، میزنه زیر خنده هر چه بادا باد

همین الان یکی گفته ببینه کسی تاپیک ۱۳ صفر زده باشه خودشو خفه میکنه   

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم بلایک

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

نیت میکنی میگی مثلا بچه دار بشم تا ماه صفر سال بعد امروز میری بیرون ی جفت جوراب بچه مسخری میگی هروقت بدنیا اومد میپوشونم بهش...من رفتم خودکار خریدم واس استخدام شدنم و ی شونه سر خریدم واس خودم ک به کسی ک دوسش دارم برسم

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

منم نمی دونم

رفتم تو یه تاپیک گیج شدم حسابی🤦🏻‍♀️🥲

یکی میگه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

منم میخام برم ی دستمال سبز با ی شال سفید بگیرم بعد 10 11 ساال شفای در لاعلاجمو بگیرم سر کنم 😍😍😍😍😍حتی تصورشم ب گریم میندازه 

دعا کنین دیگ بشه 🥺🥺🥺

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
نیت میکنی میگی مثلا بچه دار بشم تا ماه صفر سال بعد امروز میری بیرون ی جفت جوراب بچه مسخری میگی هروقت ...

واقعیه یا ن خرافاته

آرایش کردن تنها باعث می‌شود که از بیرون زیبا دیده شوید، اما اگر از درون زشت باشید به شما کمکی نخواهد کرد، مگر آنکه لوازم آرایش را بخورید!   آدم عاقل میفهمه ک از غم خوردن کاری ساخته نیست، میزنه زیر خنده هر چه بادا باد
نیت میکنی میگی مثلا بچه دار بشم تا ماه صفر سال بعد امروز میری بیرون ی جفت جوراب بچه مسخری میگی هروقت ...

این ثابت شده یا از خودشون در آوردن؟

منظورم اينه که روایتی چیزی ازش هست؟

چون من اولین باره که به گوشم میخوره

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792