2777
2789
عنوان

خرید ۱۳صفر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست
این ثابت شده یا از خودشون در آوردن؟ منظورم اينه که روایتی چیزی ازش هست؟ چون من اولین باره که به گو ...

عزیزم من نمیدونم ثابت شده یا ن.ولی بنظرم تلقینه و قانون جذب بخاطر همین امتحانی رفتم خریدم

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخام برم ی دستمال سبز با ی شال سفید بگیرم بعد 10 11 ساال شفای در لاعلاجمو بگیرم سر کنم 😍😍😍😍 ...

انشاللللللللللله ک خوب میشی 😘😍❤❤❤❤خوب میشی و ماهارو تگ میکنی

منم تو تاپیکش بودم حیف یادم نیست کاربریشو تکش کنم😂😂

آده منم یادم نیست میاد ج

تو ذهنمو میره     

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
انشاللللللللللله ک خوب میشی 😘😍❤❤❤❤خوب میشی و ماهارو تگ میکنی

خدا از دلت بشنوه عزیزم 😍😍🥺🥺😔😔

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
نیت میکنی میگی مثلا بچه دار بشم تا ماه صفر سال بعد امروز میری بیرون ی جفت جوراب بچه مسخری میگی هروقت ...

شونه چه ربطی به رسیدن به عشق داره 

من عشق سنج خریدم 

جان من سنگ دلی ، دل به تو دادن غلط است 🖤"
شونه چه ربطی به رسیدن به عشق داره  من عشق سنج خریدم

😂😂😂بابا نمیخواستم هزینه کنم شکلاتم خریدم خب