2777
2789
عنوان

جاری دیوانه

855 بازدید | 26 پست

بچه ها من یه جاری دارم سی و هفت سالشونه و ۱۹ساله ازدواج کرده..ی بچه ی یازده ساله و ی بچه ی دو ساله داره..منم الان دو ساله ازدواج کردم باهم تا حالا مشکلی نداشتیم یا از نظر من اینجوری بوده...

چند وقت پیش خاهر شوهرم ی گروه خونوادگی میزنه و همه ی خونوادشو دعوت میکنه تو گروه.من خیلی خودمو باهاشون صمیمی نکردم هیچوقت ولی گفتم دیگ دعوت کرده میمونم تهش هرازگاهی ی پیامم میذارم...این جاری من بلافاصله تو گروه پیام گذاشت من و شوهرمو جایی که پره از فرق گذاشتن دعوت نکنین!من هیچی نگفتم چون اصلا منظورشو نفهمیدم گفتم شاید با مادرشوهرم ب مشکل خوردن...و پشت بندش دیدم پیام داده اره فلانی انقد خودتو نگیر اگه عمو(پدرشوهرم)انقدر بین شما و ما فرق نمیذاشت ماهم الان قده شما سرمایه داشتیم!

من اصلا هنگ کردم پدرشوهرم سر سوزنی ب ما کمک نکرده تا حالا...حتی عروسیم شوهرم خودش گرفت...

دیگه تا من جوابشو بدم لفت داد...

خاهر شوهر بزرگم زنگ زد طلبکار بود ک ارع راست میگه دیگه بابا واسه شما تلوزیون ال سی دی خریده(کالایی ک رسم داریم شوهر بگیره)ولی واسه اونا معمولی خریده...

من گفتم ابجی بیست سال پیش اصن مگه ال سی دی بود؟بعدشم مگه من موقع خرید اینا بودم ک مقصر شدم الان؟

وقتی اونا عروسی گرفتن من دوسالم بود...گناه من چیه؟

چند روز پیشم جاریمو دیدم قیافه گرفتع بود برام..

ب نظر شما الان من مقصرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینجوری کردن😐😐من بودم جوابشونو میدادم و بعد قطع ارتباط

شوهرت طرفته یا ن

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
چرا اینجوری کردن😐😐من بودم جوابشونو میدادم و بعد قطع ارتباط شوهرت طرفته یا ن

شوهرم طرفمه ولی چون داداشش بی زبونه میگه ولش کن داداشم گناه داره زنش میره اونو اذیت میکنه

نه عزيزم شما مقصر نیستین باهاشون سر سنگین باش دیگ گروه اینا هم بزن ت نرد توش تا دعوت‌ نکردن هم نرو خ ...

دعوت کجا بود خاهر...من یبار تعطیلات رفتم خونه مادر شوهرم دو روز موندیم همین ک برگشتیم خبرش رسید بهم ک گفتن اینا اومدن لنگر انداختن میان میخورن میرن و فلان...دیگ نرفتم 

وای ترو خدا آدم حسابشون نکن جات بودم میگفتم هر کی ب اندازه لیاقتش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️