بچه ها من یه جاری دارم سی و هفت سالشونه و ۱۹ساله ازدواج کرده..ی بچه ی یازده ساله و ی بچه ی دو ساله داره..منم الان دو ساله ازدواج کردم باهم تا حالا مشکلی نداشتیم یا از نظر من اینجوری بوده...
چند وقت پیش خاهر شوهرم ی گروه خونوادگی میزنه و همه ی خونوادشو دعوت میکنه تو گروه.من خیلی خودمو باهاشون صمیمی نکردم هیچوقت ولی گفتم دیگ دعوت کرده میمونم تهش هرازگاهی ی پیامم میذارم...این جاری من بلافاصله تو گروه پیام گذاشت من و شوهرمو جایی که پره از فرق گذاشتن دعوت نکنین!من هیچی نگفتم چون اصلا منظورشو نفهمیدم گفتم شاید با مادرشوهرم ب مشکل خوردن...و پشت بندش دیدم پیام داده اره فلانی انقد خودتو نگیر اگه عمو(پدرشوهرم)انقدر بین شما و ما فرق نمیذاشت ماهم الان قده شما سرمایه داشتیم!
من اصلا هنگ کردم پدرشوهرم سر سوزنی ب ما کمک نکرده تا حالا...حتی عروسیم شوهرم خودش گرفت...
دیگه تا من جوابشو بدم لفت داد...
خاهر شوهر بزرگم زنگ زد طلبکار بود ک ارع راست میگه دیگه بابا واسه شما تلوزیون ال سی دی خریده(کالایی ک رسم داریم شوهر بگیره)ولی واسه اونا معمولی خریده...
من گفتم ابجی بیست سال پیش اصن مگه ال سی دی بود؟بعدشم مگه من موقع خرید اینا بودم ک مقصر شدم الان؟
وقتی اونا عروسی گرفتن من دوسالم بود...گناه من چیه؟
چند روز پیشم جاریمو دیدم قیافه گرفتع بود برام..
ب نظر شما الان من مقصرم؟