2821
2789
عنوان

عمل لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل شما رو دارم و خیلی به عمل فک میکنم ولی ته دلم راضی نیست میگم معلوم نیست چه عوارضی داشته باشه .

رژیم زیاد گرفتم و برگشته 

آخرین بار یک سال و نیم پیش کالری شماری کردم و پیاده روی ک از ۱۰۳ کیلو تو ۵ ماه رسیدم به ۸۲ کیلو ولی متاسفانه ول کردم و برگشت 

الان فک میکنم ۹۷،۹۸ باشم 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
وای مرسی عزیزممم شات گرفتم حتما انجام میدم❤ فقط بعضیا میگن بعده لاغری صورت زشت میشه وقتی لاغر شی..ش ...

نه عزیزم

اتفاقا من صورتم استخونی شد خوشگلترم شد 

ظریف تر میشه آدم 

آهان یچیزی 

حتما حتما حتما روزی ۶ لیوان آبو بخور 

آب سرد نه ها 

آب دمای محیط اینجوری پوست صورتت اصلا خراب نمیشه

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
بعد یه چیزه دیگ هم این که من پرخوری عصبی دارم وخیلی بده این

منم پرخور عصبی بودم 

بیشتر اون وزنمم بخاطر از دست دادن بچم بوجود اومده بود 

کار نشد نداره 

بسم الله بگو شروع کن

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
منم مشکل شما رو دارم و خیلی به عمل فک میکنم ولی ته دلم راضی نیست میگم معلوم نیست چه عوارضی داشته باش ...

خودم خیلی دوست دارم عمل کنم یک بار برای همیشه راحت بشم چون باردار هم میخوام بشم دوست ندارم دیک بیشتر از این گنده بشم وبعد دیگ نتونم جمعش کنم 

واقعا خیلی دو دل هستم

توی همین نی نی سایت خیلی ها بودن انجام دادن وراضی بودن

من 167 قدمه ولی باز حس میکنم چاقم☹️ کاش عوض میشد هی هی این دنیا دیگه ب درد نمیخوره😂

نسبت به قدت خوبی 

نکن خواهر الان خوبی لاغر میشی صورتت مثل من لاغر میشه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میگه کاش زودتر عمل کرده بودم  دکتر مادرشاهی تهران  اذیت شد تا ی مدت اگه یکم بیشتراز ...

اهااا پس اگه از حد بیشتر نخوری بالاهم نمیاری ؟؟

بعد میگن یه سری ها افسردگی میگرن بعدش برای چی هست پس؟

خودم خیلی دوست دارم عمل کنم یک بار برای همیشه راحت بشم چون باردار هم میخوام بشم دوست ندارم دیک بیشتر ...

منم چند تا دوستام عمل کردن 

خواهر شوهرم عید عمل کرد و .. همه راضی بودن 

ولی بازم بستگی به بدن داره من خیلی بد عملم صفرا جراحی کردم همه یه روزه خوب میشن من ۱۸ روز بستری بودم😑

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792