malakejoooon مدیر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 367 عنوان عمل لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 59 پست کیا پیلیسه کردن معدشون رو راضی هستین؟درد نداشته ؟کلا تجربیاتتون رو میشه بگین بهم کسی پیش دکتر محمد طالب پور عمل کرده ؟؟؟؟مراقبت های بعدش خیلی سخته ؟چرا میگن بعدش بعضی ها افسرددگی میگیرن ؟؟ 1401/06/19 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپوچینو69 عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1113 متاسفانه من مثلا ماه ۱/۲/۳ خوبم ولی دیگ بعدش خسته میشم رعایت نمیکنم خیلی چیزارو مخصوصا وقتی میرم بیر ... اراده کن باید اراده داشته باشین تو زندگی چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
malakejoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 367 خواهر شوهرم ۶ ماهه عمل کرده ۳۰کیلو هم کم کرده و خیلی راضیه خدا روشکر ولی یکی از دوستامو ... اسم عمل هاشون میدونید چیه ؟؟؟
asansan عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 2157 منم مشکل شما رو دارم و خیلی به عمل فک میکنم ولی ته دلم راضی نیست میگم معلوم نیست چه عوارضی داشته باشه .رژیم زیاد گرفتم و برگشته آخرین بار یک سال و نیم پیش کالری شماری کردم و پیاده روی ک از ۱۰۳ کیلو تو ۵ ماه رسیدم به ۸۲ کیلو ولی متاسفانه ول کردم و برگشت الان فک میکنم ۹۷،۹۸ باشم برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
malakejoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 367 اراده کن باید اراده داشته باشین تو زندگی بعد یه چیزه دیگ هم این که من پرخوری عصبی دارم وخیلی بده این
کاپوچینو69 عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1113 وای مرسی عزیزممم شات گرفتم حتما انجام میدم❤ فقط بعضیا میگن بعده لاغری صورت زشت میشه وقتی لاغر شی..ش ... نه عزیزماتفاقا من صورتم استخونی شد خوشگلترم شد ظریف تر میشه آدم آهان یچیزی حتما حتما حتما روزی ۶ لیوان آبو بخور آب سرد نه ها آب دمای محیط اینجوری پوست صورتت اصلا خراب نمیشه چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
من_ی_پرندممممم عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 961 اره واقعا 😂😂کاش جامون بر عکس میشد قدم ۱۶۰ هستش من 167 قدمه ولی باز حس میکنم چاقم☹️کاش عوض میشد هی هی این دنیا دیگه ب درد نمیخوره😂
کاپوچینو69 عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1113 بعد یه چیزه دیگ هم این که من پرخوری عصبی دارم وخیلی بده این منم پرخور عصبی بودم بیشتر اون وزنمم بخاطر از دست دادن بچم بوجود اومده بود کار نشد نداره بسم الله بگو شروع کن چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
rozamir عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4778 اسم عمل هاشون میدونید چیه ؟؟؟ خواهر شوهرم اسلیو کرد ولی بقیشونو نمیدونم
malakejoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 367 منم مشکل شما رو دارم و خیلی به عمل فک میکنم ولی ته دلم راضی نیست میگم معلوم نیست چه عوارضی داشته باش ... خودم خیلی دوست دارم عمل کنم یک بار برای همیشه راحت بشم چون باردار هم میخوام بشم دوست ندارم دیک بیشتر از این گنده بشم وبعد دیگ نتونم جمعش کنم واقعا خیلی دو دل هستمتوی همین نی نی سایت خیلی ها بودن انجام دادن وراضی بودن
ویانا۹۹ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 951 من 167 قدمه ولی باز حس میکنم چاقم☹️ کاش عوض میشد هی هی این دنیا دیگه ب درد نمیخوره😂 نسبت به قدت خوبی نکن خواهر الان خوبی لاغر میشی صورتت مثل من لاغر میشه فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
asalkhnom عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 20833 اره خیلی زیاد شده این عمل ها من هم خیلی دوست دارم انجام بدم چون واقعا دیگ خودمو میشناسم ... اره واقعاخواهر شوهر منم ١٢٠بود الان شده ٧٠
من_ی_پرندممممم عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 961 نسبت به قدت خوبی نکن خواهر الان خوبی لاغر میشی صورتت مثل من لاغر میشه عزیزم من با همین تپلیه صورتم مشکل دارم😂
malakejoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 367 اره میگه کاش زودتر عمل کرده بودم دکتر مادرشاهی تهران اذیت شد تا ی مدت اگه یکم بیشتراز ... اهااا پس اگه از حد بیشتر نخوری بالاهم نمیاری ؟؟بعد میگن یه سری ها افسردگی میگرن بعدش برای چی هست پس؟
asansan عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 2157 خودم خیلی دوست دارم عمل کنم یک بار برای همیشه راحت بشم چون باردار هم میخوام بشم دوست ندارم دیک بیشتر ... منم چند تا دوستام عمل کردن خواهر شوهرم عید عمل کرد و .. همه راضی بودن ولی بازم بستگی به بدن داره من خیلی بد عملم صفرا جراحی کردم همه یه روزه خوب میشن من ۱۸ روز بستری بودم😑 برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
من_ی_پرندممممم عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 961 نه عزیزم اتفاقا من صورتم استخونی شد خوشگلترم شد ظریف تر میشه آدم آهان یچیزی حت ... مرسی عزیزممم انشالله منم مثل شما ارادم قوی باشه و بتونم❤